Grindvloer: een unieke vloer voor uw woning of bedrijf

Grindvloer

Grindvloer

Grindvloer

Grindvloer

Een grindvloer is een fantastische keuze als u voor het interieur in uw woning of in uw bedrijfspand voor originaliteit kiest. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het leggen van grindvloeren op vele verschillende ondergronden. Een grindvloer is een duurzame en stijlvolle vloeroplossing voor wanneer u iets anders wilt dan de traditionele vloeren die beschikbaar zijn.

Wat is een grindvloer?

Een grindvloer wordt samengesteld uit hele kleine grindkorreltjes in combinatie met kunsthars. Voor het grind wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals riviergrond of kwartskorrels. De kunststof hars zorgt ervoor dat alle grindkorreltjes samengeperst worden en is transparant. Hierdoor ontstaat er een grindvloer met een uniek effect. Omdat de vloer op deze wijze wordt samengesteld is het mogelijk om mooie kleuren combinaties te realiseren. Ook kunnen bepaalde patronen of vormen in de vloer aangebracht worden. Zo wordt de vloer van uw woning niet alleen behaaglijk, warm en geluiddempend, maar ook een waar kunstwerk.
Grindvloer

Grindvloer voor een brede toepassing

Een grindvloer kent een brede toepassing. Het decoratieve karakter in combinatie met de sterke eigenschappen van deze vloer die ook nog eens slijtvast is, zorgt ervoor dat de grindvloer niet alleen prachtig in woningen staat, maar ook in winkels, showrooms en kantoren goed tot zijn recht komt. De uitstraling is voor veel bedrijven van belang, maar er wordt natuurlijk ook aan gemak en onderhoudsvriendelijk gedacht. Dat heeft deze vloer ook in zich.

Grindvloer

Variatie met grindvloer

Er kan op vele manieren gevarieerd worden met een grindvloer van Coatingvloer.nl. Er zijn bijvoorbeeld verschillende korrelgroottes van het grind beschikbaar. Zo kan er een meer grof of verfijnde uitstraling tot stand komen. Natuurlijk zijn er ook variaties ten aan zien van de kleur en dat maakt dat er altijd met eigen wensen rekening gehouden kan worden en biedt de garantie op het ontstaan van een unieke grindvloer. Verder kan er een onderscheid gemaakt worden tussen het type kunsthars, zoals epoxy en polyurethaan. Wij maken bovendien gebruik van de allermooiste grindkorrels en van kunsthars van een hoogwaardige kwaliteit.

Design grindvloer

De vormgeving van de vloer is geheel naar wens aan te passen. U kunt samen met onze designers bepaalde kleuren, patronen of beeltenissen (bijvoorbeeld een logo) aanbrengen in de vloer. Dit is zeer toepasbaar voor een bedrijfsvloer, maar ook in een woning kan het gebruik van kleur en design een prachtig effect hebben.

Voordelen Grindvloer HQ

 • Duurzaam
 • Warm als tapijt
 • Natuurlijke en ambachtelijke uitstraling
 • Naadloos
 • Vloeistofdicht
 • Zeer slijtvast
 • Goed chemicaliënbestendig
 • Stofvrij
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Over praktisch alle oude vloeren heen te leggen
 • Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren

Grindvloer bedrijf

Grindvloer aanbrengen over bestaande vloer

De grindvloer kan door ons worden aangebracht over een bestaande vloer en is zowel geschikt voor binnen als buiten. Het is echter wel van belang dat de ondergrond aan bepaalde eisen voldoet. Voor het aanbrengen van een grindvloer dient de ondergrond namelijk in elk geval vormvast en stabiel te zijn. Een goede hechting is uiteraard eveneens van belang en daar zorgen wij dan ook voor net als dat er een transparante toplaag over wordt aangebracht. U kunt onze grindvloeren in de praktijk ervaren door naar onze showroom te komen. Maak dan wel even vooraf een afspraak.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl