Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs
Vloercoating prijs

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Vloercoating prijs

De vloercoating prijs is een aantrekkelijk aspect en tevens kenmerkend voor de populariteit van dit vloersysteem. Het is namelijk een zeer budgetvriendelijke vloer die over dusdanige eigenschappen beschikt dat aan vele eisen kan worden voldoen. Bij de vloercoating prijs kan er overigens nog een onderscheid gemaakt worden tussen epoxyhars en polyurethaan. Beide zijn kunststoffen en kennen zowel overeenkomstige als unieke eigenschappen. Er zijn een aantal standaard factoren die de kosten bepalen en op basis van maatwerk kunnen de prijzen uiteraard variëren.

bedrijfsvloer-als-magazijnvloer

Vloercoating prijs vanaf 24 euro per m2

De laagste vloercoating prijs in het geval een epoxy coatingvloer bedraagt slechts 24 euro per m2. Het gaat dan om een oppervlak van minimaal 151 m2. Des te groter het oppervlak namelijk is des te lager de prijs wordt per m2. Bij een klein aantal vierkante meters van 20 m2 tot en met 50 m2 is er sprake van een vaste prijs van 2.000 euro. Vanaf 51 m2 wordt er echter al een korting toegepast op de vloercoating prijs. Deze vloeroplossing is in het bijzonder dan ook perfect voor grote ruimtes, maar ook voor kleine ruimtes geldt uiteraard dat er sprake is van een voordelige keuze.

Factoren die de vloercoating prijs bepalen

Naast de oppervlakte zijn er uiteraard meer factoren die meegenomen worden in het bepalen van de vloercoating prijs. Er kan dan bijvoorbeeld gekeken worden naar de noodzaak om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren om de ondergrond geschikt te maken. Of naar de specifieke afwerking die al dan niet gewenst is, zoals het veiliger maken van de vloer met antislip of het reduceren van het aantal dB door voor een extra geluiddempende werking te kiezen. Ook speciale kleurwensen, zoals belijning, patronen, pictogrammen, afbeeldingen of tekst kunnen de vloercoating prijs beïnvloed.

Vloercoating prijs op maat

De coating wordt op maat samengesteld, zodat er een vloer ontstaat die aan alle wensen voldoet en daarbij wordt de vloercoating prijs dan eveneens op maat gemaakt. Uiteraard bieden de indicaties van de vloercoating prijs al enige inzicht, maar voor uw project stelt Coatingvloer.nl graag een persoonlijke offerte op. Die kunt u online aanvragen of naar aanleiding van uw bezoek aan onze showroom ontvangen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan