Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer met vlokken

Decoratieve kleurvlokken

Bij het uitzoeken van een gietvloer is de kleur een van de onderscheidende factoren. De kleur maakt uw gietvloer tot het pronkstuk van uw woning, winkel of kantoor. Als u kiest voor een gietvloer met vlokken dan heeft u nog meer invloed op het kleureffect. De decoratieve kleurvlokken leveren een gemêleerde kleur gietvloer op. Het is belangrijk om te weten dat de vlokken vooral decoratief zijn en geen invloed hebben op de overige eigenschappen van uw vloer. Ook een gietvloer met vlokken is volledig naadloos en onderhoudsvriendelijk. Sterker nog, een extra voordeel van de vlokken is dat eventuele stofjes of haren van huisdieren minder snel zullen opvallen.

Gietvloer met vlokken in de keuken

In uw keuken wilt u graag een gietvloer waarop geleefd mag worden; een gietvloer waarop geknoeid mag worden. Het moet een vloer zijn die gemakkelijk schoonmaakt en niet te snel vuil oogt. Een gietvloer met vlokken combineert deze beide eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw matzwarte keuken combineren met een lichte zandkleurige gietvloer met witte of lichtbruine kleurvlokken. Het is zelfs mogelijk om meerdere kleuren vlokken aan uw gietvloer toe te voegen. Hoe groter het contrast tussen de basiskleur van de vloer en de kleur van vlokken, hoe speelser het resultaat.

Gietvloer met vlokken in uw bedrijf

Overweegt u kleurvlokken voor uw bedrijfsvloer? Ook voor bedrijven kunnen we een prachtige gietvloer met vlokken maken. Voor grote bedrijfshallen en garages valt de keuze meestal op een epoxy vloercoating. Deze krachtige gietvloer bestaat voor 100% uit epoxyhars en geeft een strak, chemicaliënbestendig resultaat. Deze eigenschappen maken de epoxy vloercoating tot de ideale vloeroplossing voor in uw winkel, uw magazijn of werkplaats. Ook voor uw bedrijf creëren we met de kleurvlokken een buitengewone kleur voor uw epoxy vloercoating. En dat zonder gevolgen voor de eigenschappen van uw krachtige bedrijfsvloer.

Aanbrengen gietvloer met vlokken

Overleg met onze experts over het gewenste resultaat, zodat zij de hoeveelheid en het formaat van de vlokken kunnen bepalen. Zoals al eerder gezegd: hoe meer kleurvlokken des te levendiger het resultaat. Onze PU Gietvloer Green Line, epoxyvloeren en vloercoatings van kunsthars zijn allemaal geschikt als gietvloer met vlokken. Gietvloeren en vloercoatings worden laag voor laag opgebouwd en over een vlakke ondervloer gegoten. Tegen het einde van dit proces voegen onze vakmensen de vlokken toe aan een natte gietvloerlaag of vloercoating, zodat de vlokken direct aan het oppervlak hechten. Daarna brengen ze een transparante toplaag aan voor een naadloos eindresultaat. Bent u benieuwd hoe het aanbrengproces precies in zijn werk gaat? We hebben de verschillende fases van het aanbrengproces vastgelegd in een fotoreeks.

Hoeveelheid gietvloer vlokken

Hoeveel vlokken u per vierkante meter nodig hebt hangt af van het gewenste resultaat. We kunnen de vloer licht instrooien, zodat de basiskleur van uw vloer goed zichtbaar blijft en de individuele vlokken zichtbaar zijn als een soort losse spikkels. Het andere uiterste is een vloer die bezaaid is een ontelbare hoeveelheid vlokken. De gietvloer met vlokken is dan zo verzadigd dat alleen de kleurvlokken nog zichtbaar zijn. Daarnaast kunnen we alles tussen deze twee uitersten in realiseren. Wat heeft uw voorkeur?

Wilt u meer weten over een gietvloer met vlokken? Neem dan contact op voor een bezoek aan onze showroom, dan laten we u zien wat de mogelijkheden zijn.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.