Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Dit zijn de beste methodes om betonnen vloeren te bedekken in 2024

Beton biedt veel voordelen en heeft een uniek uiterlijk. Toch is een kale betonnen vloer niet ideaal om op te leven. Ook als vloer in een ruimte waar wordt gewerkt is kaal beton niet ideaal. Geen probleem, want er zijn genoeg manieren om een betonnen vloer mooi af te werken en zo te bedekken dat u er wél prettig op kan leven en werken. Bij coatingvloer.nl zien we een aantal trends op het gebied van betonnen vloeren bedekken voor 2024.

Betonlook vloer

Vindt u dat rustieke en robuuste uiterlijk van beton prachtig en wilt u deze het liefste bewaren? Dan is een betonlook vloer de juiste keuze als u de bestaande betonnen vloer wilt bedekken. U krijgt niet alleen dat unieke uiterlijk, maar ook veel voordelen die bijvoorbeeld horen bij kunststof vloeren zoals gietvloeren.

Een betonlook vloer:

  • is gemakkelijk schoon te maken.
  • kan tegen vocht en vloeistoffen.
  • is uitstekend te combineren met vloerverwarming.

PU gietvloer

Ook een PU gietvloer is goed toe te passen over een betonnen vloer. Bij Coatingvloer.nl hebben we de PU Gietvloer Green Line. Dit type vloerbedekking is een uiterst duurzame keuze. Hij bestaat voor 100% uit polyurethaan. Daardoor is het materiaal soepel en voelt het comfortabel aan. Ook deze vloerbedekking is geschikt voor vloerverwarming en vraagt weinig onderhoud. Het voordeel van de PU gietvloer Green Line is dat u keuze hebt uit maar liefst 300 kleuren en kleurcombinaties. Het is wel een zacht materiaal, dus niet geschikt voor industrieel gebruik.

Woonbeton

Woonbeton is geschikt voor elke ruimte, van een kantoor tot een woonkamer. Ook in winkelpanden zien we dat er steeds vaker voor dit type vloer wordt gekozen. Woonbeton heeft een stofvrij karakter en vraagt weinig onderhoud. Het is net als PU gietvloeren verkrijgbaar in veel kleuren. Het heeft een uiterlijk dat u niet vindt in andere vloeren. Elke vloer van dit materiaal heeft namelijk een eigen unieke uitstraling door de manier waarop het wordt aangebracht. Ook woonbeton is goed te combineren met vloerverwarming.

Ook een betonnen vloer bedekken?

Naast deze populaire trends voor 2024 zijn er nog meer manieren om een betonnen vloer te bedekken. Bij Coatingvloer.nl bieden we een breed assortiment aan vloeren die allen professioneel worden aangebracht door ons. We hebben jarenlange ervaring met gietvloeren en begeleiden u in het proces van A tot Z. Neem contact op voor de mogelijkheden of berekend direct uw gietvloer prijs.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.