Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Medio 2024 start verkoop voor nieuwe woontoren Duet in Nijmegen

We zien in Nederland steeds meer prachtige nieuwbouwprojecten tot stand komen. Gelukkig maar, want er zijn ook nog altijd genoeg mensen op zoek naar een woning. Het nieuwbouwproject Duet in Nijmegen is zo’n woonproject. Medio 2024 wordt een woontoren gerealiseerd met maar liefst 383 appartementen in verschillende prijscategorieën. De woontoren wordt een uniek aanzicht voor de stad met ruimte voor wonen, werken en ontmoeten.

Verticale wijk

Duet in Nijmegen wordt een verticale wijk genoemd. Wat dat betekent is dat er in de hoogte gebouwd wordt om zo ondanks de beperkte ruimte toch in een stedelijk gebied te kunnen bouwen. De toren is straks te vinden in het stationsgebied van Nijmegen, tegen het Waalfront en naast de nieuwe Hezelpoort. Er komen 383 appartementen en 573 parkeerplaatsen. Een hoge toren heeft natuurlijk invloed op de skyline van de stad. Daarom is er door de verantwoordelijke architecten alles aan gedaan om Duet een subtiele plek in de stad te geven.

Een woonplaats en ontmoetingsplaats

Duet en het nieuwe Hezelplein dat wordt gerealiseerd zijn straks onlosmakelijk met elkaar verbonden. Er is in het gebied in de toekomst ruimte voor veel groen en openbare ruimte. Er komt een dakpark en een brede groene corridor. Ook komen er winkels en horeca. Het hele gebied krijgt een metamorfose.

Woningaanbod

Duet bestaat straks uit honderden appartementen in verschillende prijscategorieën. Daardoor ontstaan er ook verschillende buurten boven elkaar. Van luxe penthouses tot middelgrote appartementen en sociale huur: het is straks allemaal te vinden in Duet Nijmegen.

Wonen in Duet?

Wilt u straks graag wonen in een van de prachtige koop- of huurappartementen van Duet? Medio 2024 start de eerste fase van de verkoop. Als u tegen die tijd toe bent aan het kiezen van een vloer, overweeg dan vooral Coatingvloer.nl. Wij zijn expert in gietvloeren en weten als geen ander hoe u van uw nieuwe appartement een luxe, comfortabele woning maakt.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.