Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Kunststofvloer

Een kunststofvloer biedt veel gemak en ziet er ook nog eens strak uit doordat er sprake is van het naadloos aanleggen. Voor veel bedrijven, zoals kantoren, winkels en showrooms is een kunststofvloer een ideale keuze, maar ook in het interieur van woningen is dit type vloer steeds vaker terug te zien. Naast praktisch gemak en een fraaie uitstraling …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Kunststofvloer

Een kunststofvloer biedt veel gemak en ziet er ook nog eens strak uit doordat er sprake is van het naadloos aanleggen. Voor veel bedrijven, zoals kantorenwinkels en showrooms is een kunststofvloer een ideale keuze, maar ook in het interieur van woningen is dit type vloer steeds vaker terug te zien. Naast praktisch gemak en een fraaie uitstraling door het moderne en eigentijdse karakter heeft de vloer ook het voordeel slijtvast en hygiënisch te zijn. Bij epoxy als basis voor de vloer is er zelfs sprake van een extreme bestendigheid tegen machines, voertuigen en chemicaliën.

kunststofvloer voor lasruimtes

Kunststofvloer als maatwerk geleverd

De kunststofvloer kent nog een aantal voordelen. Een voordeel is bijvoorbeeld dat er bij de afwerking van de vloer met speciale eisen rekening gehouden kan worden. Het gaat dan onder meer om de kleurstelling, maar ook om de praktische afwerking en toekenning van bijzondere eigenschappen. Zo kan de kunststofvloer met kleurvakken, belijning, iconen of met een bedrijfslogo worden aangebracht. De vloer kan ook extra geluiddempend gemaakt worden of met een antisliplaag worden gerealiseerd. Zo zijn er ook antistatische uitvoeringen beschikbaar en is er dus altijd sprake van maatwerk.

Kunststofvloer in grote ruimte

Een kunststofvloer is voor kleine ruimtes geschikt, maar eveneens perfect toe te passen in grote ruimtes, bijvoorbeeld in magazijnen of in showrooms, fabrieken en parkeergarages. Voor grote ruimtes wordt er zelfs voordeel geboden ten aanzien van de prijs van een kunststofvloer. Er wordt dan namelijk een lagere prijs per m2 in rekening gebracht doordat er rekening gehouden wordt met een projectkorting. Deze korting kan overigens verder oplopen naarmate de ruimte groter wordt.

Een kunststofvloer van Coating Vloer & Company is altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Advies over samenstellen kunststofvloer

Het is uiteraard ideaal als u advies kunt krijgen over het samenstellen van de kunststofvloer. Die mogelijkheid wordt u geboden als u een afspraak maakt voor het bezoeken van onze showroom. De expertise hebben wij in huis. Op basis van onze ervaring en kennis verstrekken wij u graag een professioneel advies over het samenstellen van de ideale kunststofvloer. Een offerte verstrekken wij vrijblijvend en is online aan te vragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.