Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Kunststofvloer

Een kunststofvloer biedt veel gemak en ziet er ook nog eens strak uit doordat er sprake is van het naadloos aanleggen. Voor veel bedrijven, zoals kantorenwinkels en showrooms is een kunststofvloer een ideale keuze, maar ook in het interieur van woningen is dit type vloer steeds vaker terug te zien. Naast praktisch gemak en een fraaie uitstraling door het moderne en eigentijdse karakter heeft de vloer ook het voordeel slijtvast en hygiënisch te zijn. Bij epoxy als basis voor de vloer is er zelfs sprake van een extreme bestendigheid tegen machines, voertuigen en chemicaliën.

Kunststofvloer als maatwerk geleverd

De kunststofvloer kent nog een aantal voordelen. Een voordeel is bijvoorbeeld dat er bij de afwerking van de vloer met speciale eisen rekening gehouden kan worden. Het gaat dan onder meer om de kleurstelling, maar ook om de praktische afwerking en toekenning van bijzondere eigenschappen. Zo kan de kunststofvloer met kleurvakken, belijning, iconen of met een bedrijfslogo worden aangebracht. De vloer kan ook extra geluiddempend gemaakt worden of met een antisliplaag worden gerealiseerd. Zo zijn er ook antistatische uitvoeringen beschikbaar en is er dus altijd sprake van maatwerk.

Kunststofvloer in grote ruimte

Een kunststofvloer is voor kleine ruimtes geschikt, maar eveneens perfect toe te passen in grote ruimtes, bijvoorbeeld in magazijnen of in showrooms, fabrieken en parkeergarages. Voor grote ruimtes wordt er zelfs voordeel geboden ten aanzien van de prijs van een kunststofvloer. Er wordt dan namelijk een lagere prijs per m2 in rekening gebracht doordat er rekening gehouden wordt met een projectkorting. Deze korting kan overigens verder oplopen naarmate de ruimte groter wordt.

Een kunststofvloer van Coating Vloer & Company is altijd:

  • Naadloos
  • Snel belastbaar
  • Veilig
  • Vloeistofdicht
  • Slijtvast
  • Stofvrij
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Leverbaar in talloze kleuren

Advies over samenstellen kunststofvloer

Het is uiteraard ideaal als u advies kunt krijgen over het samenstellen van de kunststofvloer. Die mogelijkheid wordt u geboden als u een afspraak maakt voor het bezoeken van onze showroom. De expertise hebben wij in huis. Op basis van onze ervaring en kennis verstrekken wij u graag een professioneel advies over het samenstellen van de ideale kunststofvloer. Een offerte verstrekken wij vrijblijvend en is online aan te vragen.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan