Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloeren ook in 2024 populairder dan ooit voor bedrijfspanden

Gietvloeren zijn al tientallen jaren populair als vloerbekleding voor fabrieken dankzij hun duurzame en slijtvaste eigenschappen. Met de jaren zien we dat ze steeds populairder worden in andere takken van de commerciële sector. In 2023 is dat nog altijd het geval en ook in 2024 is het de verwachting: gietvloeren zijn in de commerciële sector misschien wel populairder dan ooit. In steeds meer kantoren, restaurants en andere bedrijven wordt voor de gietvloer gekozen. En dat is geen wonder.

Gietvloeren in kantoren

Vloerbekleding in een kantoor krijgt veel te verduren. Er is doorgaans veel voetverkeer in een kantoorpand. Ondertussen is het een plek die snel en efficiënt gereinigd dient te worden. Gietvloeren zijn daarom uitstekend voor kantoren. Ze zijn onderhoudsarm, waardoor het geen probleem is als u niet elke dag schoonmaaktaken laat uitvoeren. Bovendien zijn gietvloeren duurzaam. Met minimaal onderhoud gaan ze toch jaren mee.

Wilt u een kantoorruimte een stijlvol en uniek uiterlijk geven? Dat kan met de gietvloertrends van 2024 heel goed. Er is ontzettend veel mogelijk op het gebied van kleur en textuur dankzij bijvoorbeeld de PU gietvloer: een stevige vloer van kunststof welke in veel uitvoeringen beschikbaar is. U hoeft niet te kiezen tussen onderhoudsarm en stijlvol. Dankzij gietvloeren gaan deze twee uitstekend samen.

Gietvloeren in restaurants

Ook in een restaurant of andere horecagelegenheid is de gietvloer een goede optie. Vloeren in horecabedrijven hebben het zwaar te verduren. Er wordt veel op gelopen en het is van groot belang dat de vloer gemakkelijk te reinigen is, bijvoorbeeld als er vloeistoffen op de vloer komen. Met een gietvloer is dat geen probleem: dit type vloer is goed bestendig tegen vocht. Gietvloeren voldoen bovendien aan de hoogste eisen wat betreft hygiëne: een belangrijk onderdeel van iedere horecagelegenheid.

U wilt een bepaalde sfeer creëren in uw restaurant of café. Dankzij de vele mogelijkheden van gietvloeren als het gaat om kleur en andere uiterlijke kenmerken is dat goed mogelijk. Of u nu kiest voor een industrieel, modern of landelijk interieur, de gietvloer sluit er uitstekend op aan.

Gietvloer prijzen voor commerciële ruimtes

De prijzen van gietvloeren variëren op basis van een aantal factoren. Zo speelt het aantal vierkante meters natuurlijk mee, maar ook de arbeidskosten, ondervloer en eventuele extra’s zoals een speciaal soort toplaag.

De prijs van een gietvloer ligt gemiddeld tussen de € 39 tot € 89 per vierkante meter. Bij coatingvloer.nl hebben we alleen de beste gietvloeren die lang meegaan. Onze goedkoopste  gietvloer is de PU Gietvloer Green Line met € 96 per vierkante meter. Onder de streep is een gietvloer overigens altijd een financieel duurzame keuze, omdat dit type vloer veel langer meegaat dan andere materialen. Het is dus een investering die zichzelf terugverdient.

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar nieuwe vloerbekleding voor uw bedrijf? De commerciële sector heeft gietvloeren anno 2023 helemaal ontdekt. Dat zal in 2024 niet anders zijn. Coatingvloer.nl heeft een ruim assortiment aan gietvloeren, waardoor er altijd een gietvloer voor u tussen zit. Kom op bezoek in de showroom en bekijk de vloeren met uw eigen ogen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.