Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wonen in het groen en toch vlakbij Amsterdam: dat kan straks in Leimuiden

Het is hoogtij voor prachtige nieuwbouwprojecten. Door het woningtekort richten steeds meer ontwikkelaars zich op het realiseren van nieuwbouwwijken met huizen in alle segmenten. Zo ook in Leimuiden, een unieke locatie vlakbij Amsterdam. Daar worden op dit moment nieuwe woningen gebouwd.

Leimuiden is een dorp in Zuid-Holland in de gemeente Kaag en Braassem. Midden in het dorp worden momenteel nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Een van die projecten heet Nieuwe Rede. Er zijn binnen dat projectonderdeel meerdere woningen te koop, van eengezinswoningen tot appartementen. Er is al veel verkocht, maar er zijn ook nog een aantal huizen beschikbaar.

Heeft u een nieuwbouwwoning in Leimuiden gekocht? Laat u voor de vloerkeuze inspireren door het brede assortiment aan gietvloeren van Coatingvloer.nl

Het dorp Leimuiden

Uniek aan Leimuiden is dat het een dorpse sfeer heeft, maar er toch genoeg te beleven is. U bent zo in een grote stad en ook in het dorp zelf ben je in alle behoeften voorzien. Bovendien is Leimuiden heel groen. Wonen in dit dorp betekent wonen bij water, groen en rust. Het dorp ligt ten noorden van de rivier de Drecht en ten oosten liggen de Westeinderplassen. In het noorden ligt de Haarlemmermeerpolder en in het zuidwesten het Braassemermeer. U bent dus als u hier woont omgeven door water en natuur.

Nieuwbouw in Leimuiden

Gezien de locatie en de groene omgeving is het geen wonder dat er steeds meer nieuwbouw in Leimuiden wordt gerealiseerd. Zowel starters als gezinnen en senioren kunnen er hun plek vinden. Er zijn vrijstaande woningen, eengezinswoningen en appartementen te koop.

Het uitgangspunt bij veel van deze nieuwbouwwijken is dat de architectuur goed past bij de omgeving. Zo ook bijvoorbeeld bij het nieuwbouwproject Nieuwe Rede, een buurt met koopwoningen waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Deze woningen zijn zo ontworpen dat ze als het ware onderdeel zijn van het landschap. De woningen hebben een lichte uitstraling, een laag, horizontaal silhouet en hellende kappen en vlakke daken. Uiteraard hebben deze woningen ook allemaal een fijne buitenruimte om te genieten van alle pracht in de omgeving.

Inrichting van uw nieuwe woning

Hebt u een nieuwbouwwoning in Nieuwe Rede gekocht of een ander nieuw huis in Leimuiden gevonden? Of overweegt u erheen te verhuizen omdat u heeft gehoord over alle prachtige nieuwbouw in Leimuiden die nog gebouwd wordt? Dan is inrichting van de nieuwe woning het eerstvolgende punt op uw agenda.

Een karakteristiek pand dat past in het landschap verdient een unieke inrichting. Coatingvloeren.nl biedt hoogwaardige vloeren die aan hoge eisen voldoen. Kies bijvoorbeeld voor een duurzame PU gietvloer: ideaal voor uw al zo duurzame nieuwbouwhuis. Andere moderne gietvloeren zijn vaak ook een duurzame keuze omdat dit vloertype zo lang meegaat. Het is een investering in uw nieuwe woning.

De beste vloer voor uw nieuwe huis

Wilt u uw nieuwe huis in Leimuiden een unieke uitstraling en prachtige sfeer geven? Kies van voor een comfortabele gietvloer van Coatingvloer.nl.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.