Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

De badkamer zonder voegen: modern, strak en ruimtelijk

Een klassieke badkamer kunt u er in uittekenen: vloertegels en wandtegels, van wand tot wand en van vloer tot plafond. Bij de afwerking is er keuze uit lichte of donkere voegen, of er nu gekozen wordt voor grote of kleine tegels. Zo ontstaat er altijd een lijnenspel dat invloed heeft op het design van uw badruimte. Geeft u liever een geheel eigen invulling aan de look van uw badkamer? Voor een moderne, ruimtelijke uitstraling is een badkamer zonder voegen ideaal.

De voordelen van een badkamer zonder voegen

Een badkamer zonder voegen komt met vele voordelen: het is onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en geeft een upgrade aan je ontwerpmogelijkheden. Hieronder zijn alle voordelen uitgebreid toegelicht.

Gebruiksvriendelijk

Zonder voegen heeft u een badkamer die enorm gebruiksvriendelijk is: voegen hoeven niet afzonderlijk geboend te worden en voegkit is niet meer nodig. Een badkamer zonder voegen is ook eenvoudig schoon te houden. Met een doorlopende vloer dweilt u direct de gehele ruimte en dankzij het vlakke oppervlak veegt viezigheid snel weg. Gladde muren zijn direct streeploos af te nemen zonder dat vocht in de kieren blijft zitten.

Hygiënisch

Niet alleen is een badkamer zonder voegen onderhoudsarm, maar ook is het een hygiënische keuze. Er zijn namelijk geen naden waar vuil in blijft zitten of schimmel kan ontstaan. U heeft geen groezelige voegen meer door vocht. Zo blijft uw badkamer er langdurig fris uitzien!

Design

Een mooie design look met een badkamer zonder voegen? Ja natuurlijk! Met een gladde en strakke vloer die volledig doorloopt lijkt de ruimte groter. Onderschat ook zeker niet de luxe uitstraling die een simpele doucheruimte transformeert in een weldadige wellness.

De ontwerpmogelijkheden voor een badkamer zonder voegen zijn eindeloos. Kies voor een effen vloer en creëer een rustige en ruimtelijke uitstraling. Liever een robuust interieur? Door twee tinten te combineren ontstaat een betonlook. Qua kleuren is ook veel mogelijk: van fris wit tot sfeervolle aardetinten.

Voegloze badkamerwanden

Wanneer u kiest voor een badkamer zonder voegen, zijn zowel de vloer als de muren volledig strak af te werken. De muren van uw sanitaire ruimte zijn bijvoorbeeld voegloos af te werken met beton ciré. Zo ontstaat een prachtige ruimte met alle voordelen van een badkamer zonder voegen!

Beton ciré is uitermate geschikt voor badkamerwanden. Het is krasvast, slijtvast en volledig waterdicht. Zorg er wel voor dat deze betonstuc voor de badkamer wordt aangebracht door een specialist. U bent verzekerd van een topkwaliteit voegloze badruimte die lang meegaat.

Voegloze badkamervloer

Een gietvloer is het beste alternatief wanneer u kiest voor een tegelvrije badruimte. Het is vochtbestendig, perfect te combineren met vloerverwarming en zeer robuust. Met de juiste verzorging en topkwaliteit materialen geniet u jarenlang van een vloer die er mooi uit blijft zien en makkelijk is in het onderhoud.

Voor de vloer van een badkamer zonder voegen zijn er verschillende typen gietvloer geschikt:

Coatingvloer.nl is specialist in gietvloeren en betonstuc in de badkamer. We geven gedegen advies over kleuren, afwerking en onderhoud. Zo realiseren we uw gedroomde badkamer zonder voegen!

Vrijblijvende offerte

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 1 werkdag in uw mail box.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.