Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Microcement badkamer

Een microcement badkamer, kan dat?

Ja! Hoewel tegels in de badkamer nog steeds erg geliefd zijn, zien we dat men in Nederland ook steeds vaker voor een andere wand- en vloerafwerking in de kiest. In Spanje zijn microcement badkamers al veel langer populair. Denk maar aan de badkamer in de adembenemende vakantievilla’s op Ibiza waar het witte microcement lijkt te schitteren in het zonlicht. Microcement badkamers zijn waterdicht doordat we het cementgebonden pleisterwerk aflakken met een vochtwerende coating. Dat maakt microcement de perfecte keuze voor luxe badkamers.

Wat kost microcement?

Gemiddeld kost microcement voor de badkamer € 89,- per vierkante meter. Dit is echter geen vaste prijs, maar een schatting. Bij Coatingvloer.nl maken we altijd een situatie specifieke prijsberekening voor uw badkamer microcement. In de prijsberekening nemen we een aantal factoren mee waaronder de omvang van het oppervlak, de materiaal- en arbeidskosten, de benodigde voorbereiding van de ondergrond en eventuele extra wensen. De gemiddelde kosten per vierkante meter nemen af naarmate u een groter oppervlak van microcement laat voorzien. Wilt u weten wat een microcement badkamer voor u gaat kosten, laat dan een gratis prijsberekening maken.

Voordelen van microcement badkamers

Steeds meer mensen willen het hele jaar door genieten van het luxe gevoel van een Mediterrane badkamer. Met een originele keuze zoals microcement voor de vloer en muren in de badkamer toveren we de badkamer om in de doucheruimte van een zonnige badplaats. Zelfs de wastafel kunnen we van microcement maken. Naast het luxueuze gevoel heeft microcement nog een aantal aantrekkelijke voordelen:

  • Microcement badkamers zijn duurzaam. Het sterke cementgebonden materiaal kan veel hebben en gaat lang mee, waardoor u jaren kunt genieten van een microcementvloer of wand.
  • Microcement heeft weinig onderhoud nodig.
  • Iedere ondergrond is geschikt of kan geschikt gemaakt worden voor microcement. Zolang het oppervlak maar egaal is voor we het betonpleister aanbrengen. Ideaal voor badkamerrenovaties waar nu een tegelvloer of tegelwand in zit.
  • De microcement badkamer is compleet naadloos en vrij van voegen. Microcement badkamers zijn daardoor schimmelwerend en dat levert een zeer hygiënische doucheruimte op.
  • Om de microcement badkamer helemaal op uw wensen en stijl af te stemmen, bieden we een vele kleurvariaties Vooral natuurlijke tinten als zoals wit en lichtgrijs zijn enorm geliefd, maar ook de zeegroen en groenblauwe tinten nemen toe in populariteit.

Microcement badkamer alleen in combinatie met verdieping of woning

Door het geringe aantal vierkante meters (gemiddeld 8 à 9 m2) in de doorsnee badkamer is de vloer te klein voor een losstaand project. Het is alleen mogelijk om microcement te laten aanleggen in deze ruimte als u ook de rest van de verdieping van microcement of een ander type gietvloer laat voorzien. Stel uw badkamer is 10 m2 en de overloop en slaapkamers zijn samen 55 m2, dan maken we rekenen we met een vierkante meterprijs voor een totaaloppervlak van 65 m2. Hoe meer vierkante meters u in een keer laat gieten, des te lager de vierkante meterprijs.

Prijs laten berekenen voor badkamer met microcement

Als u zich ook aan de Middellandse kust wilt wanen in uw eigen badkamer maken we graag een vrijblijvende prijsberekening voor u. Bij het invullen van het offerte formulier kunt u alle specificaties en wensen voor uw microcement badkamer doorgeven. Daarna ontvangt u binnen enkele dagen gratis een prijsopgaaf en bent u van harte welkom in onze showroom om inspiratie op te doen.

Prijs laten berekenen

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.