Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Fabrieksvloer

Een fabrieksvloer is uiteraard de perfecte keuze als het gaat om het aanbrengen van een nieuwe vloer in een fabriek. De fabrieksvloer van Coatingvloer.nl is zo veelzijdig dat ook deze vloer eveneens bij uitstek geschikt is voor toepassing in werkplaatsen, ESD-ruimtes en magazijnen. De vloer heeft in dergelijke ruimtes en …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Fabrieksvloer

Een fabrieksvloer is uiteraard de perfecte keuze als het gaat om het aanbrengen van een nieuwe vloer in een fabriek. De fabrieksvloer van Coatingvloer.nl is zo veelzijdig dat ook deze vloer eveneens bij uitstek geschikt is voor toepassing in werkplaatsen, ESD-ruimtes en magazijnen. De vloer heeft in dergelijke ruimtes en uiteraard in fabrieken veel te verduren door de zware machines en eventueel gebruik van chemicaliën. Het is dan ook een eerste vereist dat de nieuwe vloer voor uw fabriek, werkplaats of andere ruimte aan hoge eisen voldoet. Dit is een reden waarom Coatingvloer.nl in dat kader voor uw bedrijf veel kan betekenen met vloeren die standaard de volgende voordelen bieden en over unieke eigenschappen beschikken, zoals:

  • Extreme belastbaarheid
  • Naadloos
  • Vloeistofdicht
  • Veilig
  • Snel belastbaar
  • Aantrekkelijke prijs
  • Keuze uit alle kleuren
  • Afwerking op maat
  • Slijtvast
  • Krasbestendig
onderhoud advies epoxyvloeren

Keuze voor de ideale fabrieksvloer

Met betrekking tot de keuze voor de ideale fabrieksvloer biedt Coatingvloer.nl u meerdere opties aan. De fabrieksvloeren in ons aanbod sluiten daarom op uiteenlopende toepassingen aan. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een EP gietvloer of een EP vloercoating dat een voordelig geprijsd alternatief is. Of wat denkt u van een ijzersterke troffelvoer die geschikt is voor toepassing in situaties waar extreme eigenschappen aan de omgeving worden gesteld. Wij leggen u de mogelijkheden graag voor en geven uiteraard op basis van uw wensen en van de ruimte een deskundig advies. Het gaat er natuurlijk om dat de fabrieksvloer in alle opzichten aan uw wensen voldoet.

Fabrieksvloer op maat afgewerkt

Bij een fabrieksvloer is het zeker van belang dat deze vloer volledig op maat wordt afgewerkt. Er kunnen in fabrieken of andere ruimtes verschillende omstandigheden van toepassing zijn, zodat het belangrijk is om met het gebruik van de ruimte rekening te houden net als met specifieke eisen. Wij helpen u uiteraard bij het maken van de juiste keuzes en gebruiken daarvoor onze uitgebreide kennis en ervaring. Coatingvloer.nl is een specialist in fabrieksvloeren en laat u graag kennismaken met de mogelijkheden. Een afwerking op maat kan bijvoorbeeld bestaan uit het aanbrengen van een antislipvloer of antistatische vloer, maar ook de realisatie van een extra geluiddempende laag is een optie. Dan zijn er ook nog esthetische aspecten waarvoor een afwerking op maat mogelijk is. Bijvoorbeeld uw logo of pictogrammen in de vloer net als belijning of belettering.

Aanbrengen van een fabrieksvloer

Bij het aanbrengen van een fabrieksvloer kan er op basis van het typ vloer een onderscheid gemaakt worden in de stappen die gevolgd worden. Het aanbrengen van een EP vloercoating als fabrieksvloer verloopt bijvoorbeeld sneller in vergelijking met een EP gietvloer of met een troffelvloer. Iedere fabrieksvloer die wij in het assortiment hebben, wordt namelijk op een andere manier opgebouwd. Als voorbeeld de gietvloer. Voordat deze wordt aangebracht zijn er eerst al een primer en een schraplaag aangebracht. Er moet dan ook rekening gehouden worden met de droogtijd. Bovendien vindt er nog een afwerking plaats met aflak. Wij informeren u over de procedure van het aanbrengen, zodat daarover geen onduidelijkheid bestaat.

Prijzen

De prijzen van fabrieksvloeren zijn variabel en in de eerste plaats afhankelijk van het type vloer dat gekozen wordt. De afwerking op maat kan betekenen dat er extra kosten in rekening worden gebracht. Verder is de oppervlakte altijd een bepalende factor in het bepalen van de prijs.

Oppervlakte

Een fabriek met een fabrieksruimte waar een groot oppervlak de basis vormt om een fabrieksvloer op aan te brengen, heeft als voordeel dat er met stapelkorting rekening gehouden kan worden. De korting stapelt zich bij Coatingvloer.nl namelijk op naarmate de fabrieksoppervlakte toeneemt.

Materiaalkeuze

Een troffelvloer, EP vloercoating en EP gietvloer worden uit verschillende materialen gerealiseerd en de keuze voor het type vloer bepaalt in dit geval dan ook mede de kosten voor de fabrieksvloer.

Werkzaam in heel Nederland

Coatingvloer.nl is in heel Nederland in alle provincies actief en is specialist in het aanbrengen van fabrieksvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Bent u geïnteresseerd in onze fabrieksvloeren? U kunt online een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan de showroom van Coatingvloer.nl Bel ons op 020-845265 voor een afspraak of vraag vrijblijvend om meer informatie.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.