Microcement: unieke vloer in uw woning, winkel of kantoor
Microcement

Microcement

Microcement

Microcement

Microcement

Microcement heeft een uniek karakter en door de veelzijdige toepassing is het een populaire vloerafwerking voor toepassing in woningen, winkels, showrooms en kantoren. De uitstraling is echt origineel en kan heel robuust of juist net even wat meer elegant zijn. Het karakter is echter altijd sterk aanwezig en bovendien is er door de wijze van aanbrengen sprake van een unieke vloer. De tekening die te zien is, zal namelijk nergens hetzelfde zijn. Een ander voordeel is dat microcement op vele soorten ondergronden aangebracht kan worden. De ondergrond kan uiteraard altijd op een zorgvuldige manier worden voorbewerkt om garant te staan voor het beste resultaat.

Microcement: high end vloer van grote klasse

Microcement is een high end vloer van een grote klasse. Er is sprake van een hoog designgehalte in de vorm van een vloer die naadloos en strak wordt afgewerkt. De levendigheid van de tekening bepaalt de sfeer en u kunt dan ook met de gewenste uitstraling in het interieur rekening houden. Het decoratieve karakter in combinatie met comfort en gemak dat altijd geboden wordt, maakt microcement tot een topvloer die zowel voor particuliere als zakelijke toepassingen geschikt is. Uw woonkamer en keuken kunnen met een microcementvloer de basis vormen voor een designinterieur. In uw winkel, showroom of kantoor zorgt de microcementvloer voor een uitstekende eerste indruk die uw bedrijfsuitstraling kracht bijzet.

Unieke kenmerken van microcement

Microcement beschikt net als andere materialen uiteraard over unieke eigenschappen. Deze kenmerken bepalen hoe sterk en slijtvast een vloer is, maar ook hoe comfortabel erop kan worden geleefd. Microcement is wat dat betreft een vloer die slijtvast, hygiënisch, comfortabel en gemakkelijk in het onderhoud is. De vloer is naadloos en er zijn dan ook geen naden of andere openingen, waar vuil en stof zich kan ophopen. Doordat er geen naadvoegen zijn, is het een vloer die uitermate hygiënisch is. Het spreekt voor zich dat deze naadloze vloerafwerking heel eenvoudig is schoon te maken. Het materiaal bestaat uit een pleisterlaag die cementgebonden is en wordt met een spaan aangebracht. De hand van de ambachtelijke vakman vertaalt uw wensen qua structuur en levendigheid in een origineel resultaat. De volgende kenmerken en voordelen zijn altijd van toepassing op microcement van Coatingvloer.nl:

  • Naadloos
  • Slijtvast
  • Hygiënisch
  • Uniek
  • Ambachtelijk
  • Originele kleuren
  • Gemakkelijk schoon te maken

Microcement professioneel aangebracht

Microcement wordt door de applicateurs van Coatingvloer.nl op een professionele wijze ambachtelijk aangebracht. Dat gebeurt in stappen, want er worden meerdere lagen aangebracht. De vloer krijgt uiteindelijk een dikte van maximaal enkele millimeters. Voordat microcement door onze applicateurs wordt aangebracht, is er uiteraard eerst uitvoerig gesproken over uw wensen. U krijgt van ons persoonlijk advies en wij inspireren u graag om tot het beste resultaat te komen. Er volgt ook altijd nog eerst een projectbezoek voordat daadwerkelijk gestart wordt met het aanbrengen van de microcementvloer. De vloer wordt met een toplaag afgewerkt die als beschermlaag dient.

Prijzen

De prijzen van microcement worden bepaald door meerdere factoren. U kunt daarbij aan het oppervlak denken, materiaalkeuze, voorbereiding ondergrond en eventuele extra bijzondere opties.

Oppervlakte

Voor wat betreft het oppervlak kan Coatingvloer.nl direct heel duidelijk zijn over de prijzen. De hoogte van de prijs neemt per m2 namelijk af op het moment dat het project groter is. De toename van het oppervlak kan dus een voordeliger prijs per m2 opleveren.

Materiaalkeuze

De cementgebonden pleister is het hoofdbestanddeel van het materiaal dat gebruikt wordt om een vloer van microcement aan te brengen. Uiteraard zijn er eveneens andere materialen benodigd voor de realisatie van de vloer en dit is dan ook een factor die meespeelt bij het bepalen van de prijs.

Werkzaam in heel Nederland

Heel Nederland is het werkgebied van Coatingvloer.nl. Wij zijn specialist in het aanbrengen van microcement en doen dat onder meer in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Het is online mogelijk om een offerte aan te vragen, maar indien gewenst kunt u uiteraard eerst naar onze showroom komen voor meer informatie, inspiratie en persoonlijk advies. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 020-8452650.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl