Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer kleuren

Er zijn onwijs veel gietvloer kleuren verkrijgbaar. Daardoor kan de vloer precies aan uw smaak voldoen en kunt u een kleur uitkiezen die mooi bij de rest van het interieur staat. Het kiezen van de gietvloer kleur is een belangrijk moment, want een kleur bepaalt het grootste deel van de look van de vloer. Ontdek de vele kleuropties voor gietvloeren en doe alvast inspiratie op met behulp van ons kleurenoverzicht gietvloer kleuren.

Onze adviseurs geven u graag advies zodat u de beste keuze kunt maken. Tijdens een bezoek aan onze showroom kunt u verschillende kleuren ook in het echt bekijken.

Solo Breeze
Betonlook Fossiel
Perfect Grey
Perfect Grey

 

Bekijk meer foto’s van het project met de kleur Betonlook Fossiel →

Voel de sfeer van de kleur Solo Breeze

Een solo tint

Een gietvloer is in twee varianten verkrijgbaar, in een solo tint en in een betonlook tint. Een solo tint is volledig egaal van kleur. Dit geeft een mooie rustige uitstraling. Een solo tint wordt daarom vaak in de slaapkamer of de studeerkamer gebruikt. Het enige nadeel aan een solo tint is dat vuil er iets sneller op te zien is. Onze populairste solo tinten zijn Zand, IJzer en Olive Green. Binnen de egale kleuren heeft u vooral de keuze uit aardetinten en grijstinten. Een aardetint is warmer dan een grijstint. Terwijl grijs erg mooi staat bij zwart en wit, twee andere geliefde tinten die vaak in het interieur worden gebruikt.

Ontdek onze solo tinten:

Strong White
Cotton White
Breeze
Schelp
IJzer
Basic
Balanced Spa
Balanced Dawn
Zand
Storm
Misty Green
Almond
Steel
Titanium
Lupine
Platin
Earth Grey
Olive Green
Olijf

Gietvloer betonlook tint

De andere optie waar u voor kunt kiezen bij een PU gietvloer Green Line, is een betonlook effect. Bij een betonlook effect worden twee, dichtbij elkaar liggende, kleuren gemengd. Dit geeft een authentiek effect waardoor de gietvloer erg op een betonnen vloer lijkt. Want doordat een gietvloer met de hand wordt aangebracht, is er een licht lijnenspel in de vloer te zien, zoals dat ook bij een vloer van beton het geval is. Naast dat een betonlook effect erg mooi is, heeft het ook als voordeel dat vuil er minder snel op te zien is. Populaire betonlook kleuren zijn Dark Grey, Fossiel en Krijt. Ook bij een betonlook effect heeft u vooral de keuze uit grijstinten, zandkleuren en groene tinten. Groen is een originele gietvloer kleur. De tinten groen die we bieden liggen dicht bij grijs, waardoor de kleur rustig en tijdloos is.

Ontdek onze betonlook tinten:

Champagne
Ice Mix
Krijt
Staal
Zand Mix
Loft
Kwartz
Schelp Mix
Koper
Fossiel
Lood
Papier
Chique
Steen
Concrete
Dark Grey
Titanium
Silika
Taupe Brown
Urban Grey
Mangaan
Pyriet
Oxid
Zirkoon
Basalt
Brownstone

Solo Ash
Solo Breeze
Perfect Grey
Perfect Grey

Grijs blijft populair

Grijs blijft bij uitstek de populairste gietvloer kleur. De tint ligt het dichtst bij een industriële betonvloer, maar grijs heeft ook allerlei voordelen. Ten eerste is het een tijdloze kleur, waar u niet snel op uitgekeken bent. Ten tweede is het een kleur die met vrijwel alle andere kleuren te combineren is. Daarnaast is grijs ook praktisch, want vuil is er minder snel op te zien. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze tussen veel tinten grijs. Onze populairste grijstinten zijn Earth Grey en Light Grey.

Bekijk meer foto’s van het project met de kleur Solo Ash →

Design Betonvloer ECO

Grijs is de meest voor de hand liggende kleur voor een betonvloer. Het is dan ook de originele kleur van een vloer gemaakt van beton. Maar de Design Betonvloeren van Coatingvloer.nl zijn niet alleen in grijs verkrijgbaar. U heeft de keuze uit wel 60 verschillende kleuren, waaronder verschillende grijstinten. Naast grijs heeft u de keuze uit verschillende zandkleuren en uit meer opvallende kleuren als rood, groen en donkerblauw. Met een betonvloer in een van de laatstgenoemde kleuren bent u zeker van een unieke vloer. De populairste kleuren van de Design Betonvloer ECO zijn Perfect Grey, Fossil en Sand.

Bekijk de overige kleurmogelijkheden:

Extra White
Silver
Ice Mix
Beige
Bianco White
Beach
Sand
Pebble
Capuchino
Steel
Light Grey
Perfect Grey
Titanium
Stone Blue
Fossil
Medium Grey
Dark Wood
Shadow
Smoke
Antraciet
Standaard
Oxid
Demin
Red

Design Betonvloer PURE

Ook de Design Betonvloer PURE is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit type betonvloer heeft een ander effect dan de Design Betonvloer ECO. De kleuren waarin de Design Betonvloer Pure verkrijgbaar is grijs en bruin.

Kom binnenkijken bij huiskamers met de kleur Elephant Grey

Mouse
Clay
Elephant Grey
Putty
Stone
Moss
Sky Grey
Slate
Chocolat
Pepper
Onyx

 

 

Andere gietvloer kleuren

Maar zoals we al zeiden, zijn er onwijs veel andere kleuren gietvloer verkrijgbaar. Het is bij het kiezen van de kleur goed om de rekening te houden met de kleuren van de rest van het interieur, maar ook met praktische zaken als schoonmaken. Naast grijs wordt er vaak gekozen voor de kleur wit, wat een prachtige minimalistische en frisse look heeft en de kleur bruin, wat warm en rustig oogt.

Staat uw kleur er niet bij?

Staat de door u gewenste kleur niet in het rijtje? Niet getreurd, wij kunnen ook kleuren op maat maken. Neem in dat geval contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Betonlook Concrete
Solo Steel
Moss
Betonlook Chique

Gietvloer zandkleur

Zandkleurige gietvloeren komen in vele soorten en nuances. Van de heldere tinten van een parelwit strand tot de donkere aardetinten. Vanzelfsprekend kun u een specifieke zandkleur gietvloer uitzoeken. Afhankelijk van het type gietvloer dat u kiest pakt de zandkleur anders uit. Zandkleurige gietvloeren op basis van kunsthars kunnen we op twee manieren voor u kleuren. Enerzijds is er de solotint gietvloer zandkleur, deze is volledig egaal van kleur en staat bekend om het moderne en rustgevende effect. Anderzijds kunt u kiezen voor een gemengde zandkleur gietvloer, ook wel bekend als de betonlook. Deze tweede variant biedt meer kleurvariatie door twee tinten zandkleur met elkaar te mengen. Bekijk diverse zandkleuren in het kleurenoverzicht gietvloer kleuren onderaan deze pagina.

Zandkleur voor uw gietvloer kiezen

Bij het uitzoeken van de gewenste zandkleur raden we u aan om diverse tinten met elkaar te vergelijken, u zult zien dat de ene zandtint warmer oogt dan de ander. Door te vergelijken kunt u ook bepalen welke uitstraling de gietvloer zandkleur aan het interieur dient te geven. Houd daarbij ook rekening met de overige kleuren in uw interieur. Zo kunt een prachtige ton-sur-ton creëren of juist een sterk contrast neerzetten voor een opvallend interieur.

Hoe kleuren we uw gietvloer zandkleur

Uw gietvloer krijgt pas een zandkleur zodra we aan de vierder stap van het gietvloer leggen toe zijn. Tijdens deze stap brengen we, afhankelijk van uw type gegoten vloer, de gietlaag of vloermortel aan. Voor die tijd preparen we de ondergrond en daar is geen zandkleur voor nodig. We voegen kleurpigment toe aan de gietlaag of vloermortel om een gietvloer zandkleur op maat te creëren. Bij kunststof gietvloeren kan dit één enkele pigment zijn voor de solotint of twee verschillende pigmenten voor de betonlook zandkleur. Het mengen van de betonlook doen onze vakmensen ter plekke voor u, zodat u invloed heeft op de zichtbaarheid van de vleug in het zandkleurige mengsel.

Urban Grey
Perfect Grey + Granito Black

Een lichte of donkere kleur?

Een lichte en een donkere tint vloer hebben beide een ander effect. Uiteraard kiest u de kleur vooral aan de hand van uw smaak. Maar het is ook goed om rekening te houden met eigenschappen van de ruimte als u de keuze maakt tussen een lichten of een donkere tint.

Een donkere tint

Donkere vloeren zijn sfeervol en knus en vaak ook stoer. Een vloer met een donkere tint staat erg goed in combinatie met een lichte muur, omdat het dan voor een mooi contrast zorgt. Het nadeel van een donkere vloer is dat het de ruimte kleiner kan laten lijken en dat het de gehele ruimte wat donkerder maakt. Een donkere vloer is daarom niet aan te raden in een ruimte met weinig licht, of in combinatie met donkere muren.

Een lichte tint

Lichte vloeren zijn fris en laten de ruimte groter lijken. Een lichte vloer versterkt het licht en is daarom perfect voor in een donkere ruimte met weinig licht. Een lichte vloer staat mooi bij zowel lichte als donkere muren. Een lichte vloer wordt door sommigen wel als koeler en minder sfeervol ervaren. Daarnaast is vuil sneller op een lichte vloer te zien.

Kleurenkaart: het kleurenoverzicht gietvloer kleuren

Laat u inspireren door onze ruime kleurcollectie en vind de kleur die bij uw stijl past. Naast standaard gietvloer kleurcollectie van Coatingvloer.nl kunt u ook kiezen uit alle RAL- en NCS-kleuren. Bekijk onze uitgebreide kleurenkaart hieronder om te kijken of uw gewenste kleur ertussen zit. Daarnaast zijn kleuren vaak in meerdere tinten beschikbaar.

Scrol door het volledige kleurenoverzicht gietvloer kleuren. Gaat u voor pure eenvoud en een eigentijdse look of wilt u een spectaculaire kleurenmix om mee te pronken?

Kleuradvies gietvloer

We begrijpen dat het lastig is om een geschikte kleur te kiezen uit de eindeloze mogelijkheden, daarom geven we u graag een gedegen advies. Ook als u een kleur wenst die u niet ziet op de kleurenkaart, helpen we u graag aan de juiste kleur. Neem contact op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

Disclaimer

Let op! Ondanks de nauwkeurige zorg en aandacht die Coatingvloer.nl aan de digitale kleur samples besteedt, is het mogelijk dat de kleur afwijkt van het origineel. Dit geldt ook voor onze fysieke kleur samples.

Gietvloer kleur kiezen

  • RAL 1000
  • RAL 1001
  • RAL 1002
  • RAL 1003
  • RAL 1004
  • RAL 1005
  • RAL 1006
  • RAL 1007
  • RAL 1011
  • RAL 1012
  • RAL 1013
  • RAL 1014
  • RAL 1015
  • RAL 1016
  • RAL 1017
  • RAL 1018
  • RAL 1019
  • RAL 1020
  • RAL 1021
  • RAL 1023
  • RAL 1024
  • RAL 1026
  • RAL 1027
  • RAL 1028
  • RAL 1032
  • RAL 1033
  • RAL 1034
  • RAL 1035
  • RAL 1036
  • RAL 1037
  • RAL 2000
  • RAL 2001
  • RAL 2002
  • RAL 2003
  • RAL 2004
  • RAL 2005
  • RAL 2007
  • RAL 2008
  • RAL 2009
  • RAL 2010
  • RAL 2011
  • RAL 2012
  • RAL 2013
  • RAL 3000
  • RAL 3001
  • RAL 3002

  • RAL 3003

  • RAL 3004

  • RAL 3005

  • RAL 3007

  • RAL 3009

  • RAL 3011

  • RAL 3012
  • RAL 3013

  • RAL 3014
  • RAL 3015
  • RAL 3016
  • RAL 3017
  • RAL 3018
  • RAL 3020
  • RAL 3022
  • RAL 3024
  • RAL 3026
  • RAL 3027
  • RAL 3031
  • RAL 3032
  • RAL 3033
  • RAL 4001
  • RAL 4002
  • RAL 4003
  • RAL 4004

  • RAL 4005
  • RAL 4006
  • RAL 4007

  • RAL 4008

  • RAL 4009
  • RAL 4010
  • RAL 4011
  • RAL 4012
  • RAL 5000

  • RAL 5001

  • RAL 5002

  • RAL 5003

  • RAL 5004

  • RAL 5005

  • RAL 5007

  • RAL 5008

  • RAL 5009

  • RAL 5010

  • RAL 5011

  • RAL 5012

  • RAL 5013

  • RAL 5014

  • RAL 5015

  • RAL 5017

  • RAL 5018
  • RAL 5019

  • RAL 5020

  • RAL 5021
  • RAL 5022

  • RAL 5023

  • RAL 5024
  • RAL 5025
  • RAL 5026

  • RAL 6000

  • RAL 6001

  • RAL 6002

  • RAL 6003

  • RAL 6004

  • RAL 6005

  • RAL 6006

  • RAL 6007

  • RAL 6008

  • RAL 6009

  • RAL 6010

  • RAL 6011
  • RAL 6012

  • RAL 6013

  • RAL 6015

  • RAL 6016

  • RAL 6017

  • RAL 6018
  • RAL 6019
  • RAL 6020

  • RAL 6021
  • RAL 6022

  • RAL 6024
  • RAL 6025
  • RAL 6026

  • RAL 6027
  • RAL 6028

  • RAL 6029
  • RAL 6032
  • RAL 6033
  • RAL 6034
  • RAL 6035

  • RAL 6036
  • RAL 7000
  • RAL 7001
  • RAL 7002
  • RAL 7003
  • RAL 7004
  • RAL 7005
  • RAL 7006

  • RAL 7008

  • RAL 7009

  • RAL 7010

  • RAL 7011

  • RAL 7012

  • RAL 7013

  • RAL 7015

  • RAL 7016

  • RAL 7021

  • RAL 7022

  • RAL 7023
  • RAL 7024

  • RAL 7026

  • RAL 7030
  • RAL 7031

  • RAL 7032
  • RAL 7033
  • RAL 7034
  • RAL 7035
  • RAL 7036
  • RAL 7037
  • RAL 7038
  • RAL 7039

  • RAL 7040
  • RAL 7042
  • RAL 7043

  • RAL 7044
  • RAL 7045
  • RAL 7046
  • RAL 7047
  • RAL 7048
  • RAL 8000
  • RAL 8001
  • RAL 8002
  • RAL 8003
  • RAL 8004
  • RAL 8007

  • RAL 8008

  • RAL 8011

  • RAL 8012

  • RAL 8014

  • RAL 8015

  • RAL 8016

  • RAL 8017

  • RAL 8019

  • RAL 8022

  • RAL 8023
  • RAL 8024
  • RAL 8025
  • RAL 8028

  • RAL 8029
  • RAL 9001
  • RAL 9002
  • RAL 9003
  • RAL 9004

  • RAL 9005

  • RAL 9006
  • RAL 9007
  • RAL 9010
  • RAL 9011

  • RAL 9016
  • RAL 9017

  • RAL 9018
  • RAL 9022
  • RAL 9023

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.