Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Breda

Bent u in Breda op zoek naar een bedrijf dat uw project voor een coatingvloer kan uitvoeren? Dan is Coatingvloer Breda u graag van dienst. Wij hebben topcoatings in huis van de beste kwaliteit die volledig naar wens afgewerkt worden. In dat opzicht is maatwerk dan ook altijd het uitgangspunt …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Breda

Bent u in Breda op zoek naar een bedrijf dat uw project voor een coatingvloer kan uitvoeren? Dan is Coatingvloer Breda u graag van dienst. Wij hebben topcoatings in huis van de beste kwaliteit die volledig naar wens afgewerkt worden. In dat opzicht is maatwerk dan ook altijd het uitgangspunt dat Coatingvloer Breda hanteert. Uw vloerproject is bij ons in betrouwbare handen. De ervaring die wij hebben opgedaan met de uitvoering van de meest uiteenlopende vloerprojecten in combinatie met onze materialen en kennis maken dat ons bedrijf voor u de beste keuze is.

Veelzijdige opties bij Coatingvloer Breda

Coatingvloer Breda biedt veelzijdige opties voor verschillende vloerprojecten. Dat betekent dat wij onder meer uw winkelkantoorshowroom, maar ook werkplaatsparkeergaragefabriek of woning van het beste vloersysteem kunnen voorzien. Het vloersysteem bestaat uit een dunne laag coating dat bestaat uit twee componenten. De basis is kunsthars en dat kan epoxy of polyurethaan zijn. Het voordeel dat dit systeem van Coatingvloer Breda biedt is dat de vloer prijstechnisch voordelig is en over vrijwel elke ondergrond aangebracht kan worden.

Speciale opties bij Coatingvloer Breda

Er is qua kleur voor de afwerking van de coating van Coatingvloer Breda al enorm veel mogelijk. Het gaat bij de afwerking van de coatingvloer voor uw bedrijf, organisatie of woning in Breda uiteraard niet alleen om de kleur. De praktische en technische eigenschappen kunnen namelijk van groot belang zijn. Zeker als het gaat om de industriële sector dient de vloer aan hoge eisen te voldoen ten aanzien van de belasting, vloeistofdichtheid en slijtvastheid. Bovendien kunnen extra wensen geëist worden. Bijvoorbeeld met betrekking tot de veiligheid of overlast voor geluid. Daar heeft Coatingvloer Breda speciale opties voor de afwerking beschikbaar.

Offerte aanvragen bij Coatingvloer Breda

Coatingvloer Breda is transparant als het om de prijzen gaat en biedt dan ook indicaties als het gaat om de prijzen per m2. Het is echter zo dat elk project een eigen prijs kent en daarom stellen wij u graag in de gelegenheid om op een gemakkelijke manier bij Coatingvloer Breda een offerte aan te vragen. Dat kan namelijk online via het formulier voor het aanvragen van een offerte dat beschikbaar is op deze website.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.