Epoxy Gietvloer: Sterke industriële vloer - Coating Vloer

De sterkste bedrijfsvloer: de epoxy gietvloer

Een bedrijfsvloer van epoxy is ijzersterk en dus geschikt voor het zware werk. Hij gaat jaren mee, is zeer onderhoudsvriendelijk en nog mooi om te zien ook.

De epoxygietvloer als fabrieksvloer

Aan een fabrieksvloer worden hoge eisen gesteld als het gaat om belasting en chemicaliënbestendigheid. Onze epoxygietvloer voldoet moeiteloos aan al uw eisen.

De epoxygietvloer als fabrieksvloer

Aan een fabrieksvloer worden hoge eisen gesteld als het gaat om belasting en chemicaliënbestendigheid. Onze epoxygietvloer voldoet moeiteloos aan al uw eisen.

De epoxygietvloer als garagevloer

Als garagevloer is onze epoxyvloer prima op zijn plaats. Zware voertuigen, chemicaliën, olie en vet hebben er namelijk geen enkele invloed op.

De epoxygietvloer als industriële vloer

De epoxy gietvloer is bij uitstek geschikt als industriële vloer, en dus prima op zijn plek in o.a. fabriekshallen, magazijnen en ESD-zones.

Een gietvloer van epoxy

Een gietvloer van epoxy is supersterk, slijtvast en kan extreem zwaar belast worden. Het is dus de ideale vloer voor toepassing in een industriële omgeving.

Epoxy gietvloer

EP Gietvloer HQ: de sterke industriële vloer op maat

Een epoxy gietvloer is de beste vloeroplossing als het gaat om industriële toepassingen. Hier is de PU gietvloer niet voor geschikt, maar die overigens wel weer geschikt is voor woning of kantoor. In de industriële sector is het van belang dat een vloer voldoet aan hoge eisen. De hoge eisen kunnen onder meer betrekking hebben op de chemische en mechanische belastbaarheid. Of op de vloeistofdichtheid, vochtbestendigheid en hygiëne. De Epoxy Gietvloer HQ van Coatingvloer.nl is dan een uitstekende keuze en onder meer toepasbaar in magazijnen, werkplaatsen, parkeergarages, fabrieken, bouwmarkten en voedingsmiddelenbedrijven. U profiteert bij de keuze voor deze vloer altijd van de volgende eigenschappen en voordelen:

 • Stootvast
 • Slagvast
 • Stofvrij
 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Chemisch belastbaar
 • Mechanisch belastbaar
 • In alle kleuren te leveren
 • Speciale afwerking op maat

 

epoxy-gietvloer
epoxy-gietvloer

Hoogste kwaliteit epoxy gietvloer

In het assortiment van Coating Vloer & Company ontbreekt de epoxyvloer natuurlijk ook niet. Wij leveren deze vloeren onder de naam EP Gietvloer HQ, waarbij HQ staat voor High Quality. Coating Vloer & Company werkt namelijk alleen met de meest hoogwaardige materialen, waardoor we u de beste kwaliteit kunnen garanderen.

De EP Gietvloer HQ in de praktijk

Een groot voordeel van een epoxy gietvloer is de keuzes die er geboden worden op het gebied van de afwerking. Dat maakt namelijk dat deze vloer geheel op maat kan worden afgewerkt en daardoor zo breed mogelijk toegepast kan worden. Een voorbeeld is bijvoorbeeld de afwerking met holle plinten. Hierdoor wordt de epoxy gietvloer geschikt gemaakt om voor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening in aanmerking te komen. Deze verklaring is in bepaalde bedrijfsbranches nodig. De standaardafwerking vindt plaats in hoogglans, maar er zijn ook andere opties mogelijk. Bijvoorbeeld door voor een matte uitvoering te kiezen of de vloer een decoratief element mee te geven. Dat kan door kleurvlokken in te strooien. Hierdoor valt vuil en stof wat minder snel op. U kunt vrijblijvend contact opnemen om mee te weten te komen over de toepassingen en afwerkopties van onze epoxy gietvloeren. Zo kan de vloer ook antistatisch uitgevoerd worden of van een antislipcoating voorzien worden.

We kunnen uw EP Gietvloer HQ leveren in de volgende uitvoeringen:

 • Hoogglans
 • Mat met kleurvlok
 • Kleurvlok
 • Antislipvloer
 • Antistatisch
 • Elektrisch geleidende (ESD) vloer
 • Verklaring Vloeistofdichte Voorziening
 • Industriële vloer

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. De EP Gietvloer HQ is geschikt voor zware belasting, zowel chemisch als mechanisch.

Voor meer informatie over de EP Gietvloer HQ van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte

Aanbrengen epoxy gietvloer

Het aanbrengen van een epoxy gietvloer is niet binnen uit te voeren. U kunt er dan ook rekening mee houden dat de ruimte meerdere dagen niet gebruikt kan worden. Uiteraard doen wij er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken, maar er moet nu eenmaal met droogtijden rekening gehouden worden. Indien de ondergrond niet voorbewerkt hoeft te worden, zal er eerst een primer op worden aangebracht. Een voorbewerking kan overigens wel nodig zijn en dit kunnen wij voor u uitvoeren. Het aanbrengen van de primer is een eerste stap en daarna volgen er uiteraard nog meerdere stappen, waarbij na het aanbrengen van de epoxy gietlaag er nog een afwerking volgt. Wij informeren u uitgebreid over de stappen, zodat u tijdens het hele project weet waar u aan toe bent.

Prijzen

De prijzen van een epoxy gietvloer zijn in elk geval voordeliger dan van een polyurethaan gietvloer. Voor het vaststellen van de prijzen wordt naar het oppervlak gekeken op basis waarvan uiteraard een prijsindicatie beschikbaar kan worden gesteld. Daarnaast spelen de gebruikte materialen, speciale afwerkopties, arbeidsuren en meerwerk uiteraard eveneens een rol.

Oppervlakte

De oppervlakte wordt voor het vaststellen van de prijs van een epoxy gietvloer als uitgangspunt genomen, waarbij grote projecten profiteren van een korting. Als de indicatieve prijs van een epoxy gietvloer voor een oppervlak vanaf 151 m2 45 euro bedraagt dan is deze prijs 72 euro per m2 als het gaat om een oppervlak van 51 tot 100 m2 en 50 euro per m2 voor een oppervlak tussen 101 en 150 m2.

Materiaalkeuze

Bij een epoxy gietvloer is er sprake van epoxy als kunsthars, maar afhankelijk van het maatwerk dat geleverd wordt, kunnen andere materialen van toepassing zijn. Deze worden dan ook verwerkt in de prijs.

Epoxy gietvloeren voor bedrijven in heel Nederland

Coatingvloer.nl werkt door heel Nederland en is specialist in het aanbrengen van epoxy gietvloeren. Wij zijn onder meer werkzaam in onderstaande regio´s:

Offerte aanvraag?

Wilt u een offerte aanvragen? U kunt het online aanvraagformulier gebruiken of telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom van Coatingvloer.nl. Wij zijn te bereiken via 020-8452650.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl