Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Groningen

Coatingvloer Groningen is voor u een uitstekende keuze als u naar een specialist in coatingvloeren op zoek bent die actief is in Groningen en omstreken. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, wij hebben voor u de oplossing beschikbaar. Coatingvloer Groningen biedt meer dan alleen de beste coatings. …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Groningen

Coatingvloer Groningen is voor u een uitstekende keuze als u naar een specialist in coatingvloeren op zoek bent die actief is in Groningen en omstreken. Of u nu een particulier bent of een bedrijf, wij hebben voor u de oplossing beschikbaar. Coatingvloer Groningen biedt meer dan alleen de beste coatings. Wij staan namelijk voor u klaar vanaf het eerste moment met een professioneel advies, bieden scherpe prijzen en hebben onder ons dak ook nog eens een deskundig applicatieteam beschikbaar.

Coatingvloer Groningen voor allerlei projecten

Coatings van Coatingvloer Groningen zijn geschikt om toegepast te worden voor allerlei projecten. Als specialist zijn wij in Groningen actief op de zakelijke en particuliere markt. Wij voorzien dan ook allerlei verschillende ruimtes van onze vloersystemen. Dat varieert van parkeergarages tot showrooms en van werkplaatsen tot winkels. Ook fabrieken en kantoren kunnen bij Coatingvloer Groningen een keuze maken voor het beste vloersysteem. Bovendien vindt er een afwerking plaats op basis van het afzonderlijk project, waarbij gekeken wordt naar het doel van het gebruik en de inrichting van de ruimte.

Voordelig uit bij Coatingvloer Groningen

U bent bij de keuze voor een coating van Coatingvloer Groningen voordelig uit. Dat komt namelijk doordat wij niet alleen scherpe prijzen bieden, maar dat u daarnaast in aanmerking kunt komen voor een korting. De hoogte van de korting varieert en is afhankelijk van de grootte van het project. Voor de kleinste projecten hanteren wij een vaste prijs en vanaf 51 m2 is er al sprake van een eerste korting die door Coatingvloer Groningen wordt toegepast. Uiteraard is het mogelijk om vrijblijvend naar de prijzen van onze coatings te informeren of een offerte aan te vragen.

Persoonlijk advies van Coatingvloer Groningen

Persoonlijk advies kan zeker in bepaalde situaties worden aangeraden. Bijvoorbeeld als een speciale afwerking vereist wordt of als er sprake is van een bijzondere situatie. U kunt bij Coatingvloer Groningen altijd terecht voor persoonlijk advies. Hiervoor kunt u een afspraak maken. Wij plannen dan in overleg met u een datum waarop u naar de showroom van Coatingvloer Groningen kunt komen voor een persoonlijk advies.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.