Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Coatingvloer Eindhoven

Coatingvloer Eindhoven is een specialist die al vele projecten als maatwerk heeft uitgevoerd. Wij kunnen ook voor uw bedrijf of voor u als particulier een rol van betekenis spelen met ons brede vloerenassortiment en opties om de perfecte vloer af te leveren door van het individuele project uit te gaan. …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Eindhoven

Coatingvloer Eindhoven is een specialist die al vele projecten als maatwerk heeft uitgevoerd. Wij kunnen ook voor uw bedrijf of voor u als particulier een rol van betekenis spelen met ons brede vloerenassortiment en opties om de perfecte vloer af te leveren door van het individuele project uit te gaan. Daarbij biedt Coatingvloer Eindhoven als specialist het voordeel van de beste kwaliteit, service en prijzen. Op de prijs kan er bovendien een aantrekkelijke korting worden verstrekt.

Keuze bij Coatingvloer Eindhoven

Er valt zeker wat te kiezen bij Coatingvloer Eindhoven en de diverse opties zijn zelfs zo groot dat u daarbij gerust een beroep op onze adviseur kan doen. Die kan namelijk samen met u kijken wat de beste opties zijn, want het draait uiteraard allemaal om maatwerk bij Coatingvloer Eindhoven. De keuzes kunnen onder meer gemaakt worden met betrekking tot het type kunsthars, voorbereidende werkzaamheden, kleuren en verdere opties voor afwerking. Daarbij kunt u dan onder meer denken aan antislipvloeren, geluiddempende vloersystemen en antistatische vloerafwerkingen.

Proces van aanbrengen door Coatingvloer Eindhoven

Alles onder één dak betekent bij Coatingvloer Eindhoven ook daadwerkelijk alles onder één dak, zodat ons eigen applicatieteam verantwoordelijk is de voor de uitvoering van het vloerproject. Dat gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar wordt zorgvuldig ingepland, waarbij met uw omstandigheden rekening wordt gehouden. Voordat de coating aangebracht wordt, bestaat uiteraard de mogelijkheid dat er door Coatingvloer Eindhoven werkzaamheden aan de ondergrond worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als u een zo strak mogelijk resultaat wenst.

Onderhoud vloer van Coatingvloer Eindhoven

Het onderhoud van vloeren van Coatingvloer Eindhoven beperkt zich tot de reiniging die heel gemakkelijk verloopt. De toplaag heeft namelijk een zeer dichte structuur. Dat betekent dat vuil en stof niet door de vloer worden opgenomen, maar heel eenvoudig op te zuigen zijn met de stofzuiger of weg te poetsen zijn met een stofwisser of dweil. Coatingvloer Eindhoven biedt onderhoudsvrije en slijtvaste vloeren die voor vele toepassingen ideaal te noemen zijn.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.