Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Coatingvloer Eindhoven

Coatingvloer Eindhoven is een specialist die al vele projecten als maatwerk heeft uitgevoerd. Wij kunnen ook voor uw bedrijf of voor u als particulier een rol van betekenis spelen met ons brede vloerenassortiment en opties om de perfecte vloer af te leveren door van het individuele project uit te gaan. Daarbij biedt Coatingvloer Eindhoven als specialist het voordeel van de beste kwaliteit, service en prijzen. Op de prijs kan er bovendien een aantrekkelijke korting worden verstrekt.

Keuze bij Coatingvloer Eindhoven

Er valt zeker wat te kiezen bij Coatingvloer Eindhoven en de diverse opties zijn zelfs zo groot dat u daarbij gerust een beroep op onze adviseur kan doen. Die kan namelijk samen met u kijken wat de beste opties zijn, want het draait uiteraard allemaal om maatwerk bij Coatingvloer Eindhoven. De keuzes kunnen onder meer gemaakt worden met betrekking tot het type kunsthars, voorbereidende werkzaamheden, kleuren en verdere opties voor afwerking. Daarbij kunt u dan onder meer denken aan antislipvloeren, geluiddempende vloersystemen en antistatische vloerafwerkingen.

Proces van aanbrengen door Coatingvloer Eindhoven

Alles onder één dak betekent bij Coatingvloer Eindhoven ook daadwerkelijk alles onder één dak, zodat ons eigen applicatieteam verantwoordelijk is de voor de uitvoering van het vloerproject. Dat gebeurt niet van de ene op de andere dag, maar wordt zorgvuldig ingepland, waarbij met uw omstandigheden rekening wordt gehouden. Voordat de coating aangebracht wordt, bestaat uiteraard de mogelijkheid dat er door Coatingvloer Eindhoven werkzaamheden aan de ondergrond worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld als u een zo strak mogelijk resultaat wenst.

Onderhoud vloer van Coatingvloer Eindhoven

Het onderhoud van vloeren van Coatingvloer Eindhoven beperkt zich tot de reiniging die heel gemakkelijk verloopt. De toplaag heeft namelijk een zeer dichte structuur. Dat betekent dat vuil en stof niet door de vloer worden opgenomen, maar heel eenvoudig op te zuigen zijn met de stofzuiger of weg te poetsen zijn met een stofwisser of dweil. Coatingvloer Eindhoven biedt onderhoudsvrije en slijtvaste vloeren die voor vele toepassingen ideaal te noemen zijn.

vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan