Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Epoxyvloeren in de industrie: hoe u er kosten mee bespaart

Als u in de industriële sector werkt, weet u hoe belangrijk het is om een vloer te hebben die niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook kosteneffectief. Epoxyvloeren zijn tegenwoordig een van de populairste keuzes en dat is niet zonder reden. Bij Coatingvloer.nl bieden we epoxyvloeren die perfect aansluiten bij de behoeften van industriële omgevingen. Laten we eens kijken waarom epoxyvloeren zo’n slimme keuze zijn voor uw sector.

Bespaar met epoxy

Een van de grootste voordelen van epoxyvloeren is dat ze helpen kosten te besparen. Epoxy is een soort kunststof dat bekend staat om zijn hardheid, slijtvastheid en vloeistofdichte eigenschappen. Dit betekent dat de vloer bestand is tegen chemicaliën, zware machines en intensief verkeer. Hierdoor heeft u minder snel te maken met schade en reparaties, wat op de lange termijn flink scheelt in de kosten.

Aanschaf en installatie

Epoxyvloeren zijn relatief goedkoop om aan te schaffen, zeker als u grote oppervlakken wilt bedekken, zoals in fabrieken, werkplaatsen en opslagruimtes. Bij Coatingvloer.nl bieden we bovendien schaalvoordelen: hoe groter het oppervlak, hoe lager de prijs per vierkante meter. Dit maakt epoxyvloeren een bijzonder voordelige keuze voor bedrijven met grote industriële ruimtes.

Weinig onderhoud

Niemand wil veel tijd en geld kwijt zijn aan onderhoud, en dat hoeft ook niet met epoxyvloeren. Ze zijn namelijk behoorlijk onderhoudsvriendelijk. Vuil en stof hechten zich nauwelijks aan de vloer, wat betekent dat u minder vaak en minder intensief hoeft schoon te maken. Voor grote ruimtes raden we aan om de vloer machinaal schoon te maken met een schrobmachine, zodat u nog efficiënter kunt werken.

De lange levensduur van epoxy

Epoxyvloeren staan bekend om hun lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat u niet snel hoeft te investeren in een nieuwe vloer, wat een flinke kostenbesparing oplevert. De exacte levensduur hangt natuurlijk af van hoe intensief de vloer wordt gebruikt en de specifieke omstandigheden in uw werkruimte. Maar over het algemeen kunt u rekenen op veel jaren zonder problemen.

Aangepast aan uw behoeften

Epoxyvloeren zijn veelzijdig omdat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke eisen van verschillende industriële bedrijven. Bij Coatingvloer.nl bieden we diverse soorten epoxyvloeren, zoals de epoxy troffelvloer. Deze is bijvoorbeeld ideaal voor bakkerijen waar zware machines staan en waar hygiëne belangrijk is. We helpen u graag bij het kiezen van de juiste vloer voor uw situatie.

Kennis van de industrie

Bij Coatingvloer.nl weten we wat er nodig is voor industriële omgevingen en bieden we bedrijfsvloeren die hier perfect op aansluiten. Onze vloeren zijn langdurig bestand tegen zware belasting en andere uitdagende omstandigheden. We bieden niet alleen kwalitatief hoogwaardige epoxyvloeren, maar ook deskundig advies en professionele installatie, zodat u zeker weet dat uw vloer aan al uw eisen voldoet.

Meer weten?

Bij Coatingvloer.nl staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer voor uw bedrijf. Neem contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van een epoxyvloer.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.