Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Onderhoud advies epoxyvloeren

Het onderhoud van een naadloze vloer bestaat vooral uit de reiniging ervan. Een swiffer of een zachte bezem is voldoende om stof en vuil van het oppervlak te verwijderen. Uiteraard neemt het veel tijd in beslag als er een groot oppervlak schoongemaakt moet worden. In dat kader kunt u dan …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Onderhoud advies epoxyvloeren

Het onderhoud van een naadloze vloer bestaat vooral uit de reiniging ervan. Een swiffer of een zachte bezem is voldoende om stof en vuil van het oppervlak te verwijderen. Uiteraard neemt het veel tijd in beslag als er een groot oppervlak schoongemaakt moet worden. In dat kader kunt u dan ook gebruikmaken van een boenmachine of van een veger die over een breder frame beschikt. Het grote voordeel van gietvloeren en vloercoatings is het onderhoudsarme kenmerk. U hoeft geen groot onderhoud te plegen, maar kunt volstaan met een regelmatige reiniging van het oppervlak. Er zijn verschillende soorten vloeren van Coatingvloer.nl die van een samenstelling van materialen zijn gemaakt. U krijgt bij de aanschaf van een gietvloervloercoating of ander type vloer altijd een uitgebreid advies mee ten aanzien van het onderhoud en de schoonmaak.

onderhoud advies epoxyvloeren

Streepvorming verwijderen

Het kan in bepaalde situaties voorkomen dat er strepen op de vloer te zien zijn. Streepvorming kan veroorzaakt worden door schoenen, maar het voordeel is dat deze strepen heel gemakkelijk weg te nemen zijn. Overigens is het niet zo dat alle schoenen voor streepvorming zorgen. U kunt de streep met een vochtige doek verwijderen en eventueel daarvoor een speciaal voor de vloer bestemd schoonmaakmiddel gebruiken. Maak in elk geval geen gebruik van een agressief schoonmaakmiddel of van bleekmiddel. Het is eveneens af te raden om een schuursponsje te gebruiken, want dat kan voor een doffe plek zorgen.

Onderhoudsmiddelen

Onderhoud advies richt zich vooral op de schoonmaak van uw gietvloer of andere naadloze vloer. Coatingvloer.nl geeft zoals gezegd adviezen over de schoonmaak en het onderhoud en kan daarvoor bepaalde schoonmaakmiddelen aanbevelen. U kunt bovendien online reinigingsmiddelen bestellen via Epoxywinkel.nl. U kunt losse middelen bestellen of complete schoonmaaksets. Het is zeker aan te bevelen om speciale schoonmaakmiddelen te gebruiken als het onderhoudsadvies dat voorschrijft. In veel situaties volstaat het ook om bijvoorbeeld vetvlekken te verwijderen met warm water in combinatie met een zachte zeep. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met Coatingvloer.nl.

Onderhoud advies bij aanschaf vloer

Op het moment dat u besluit om bij Coatingvloer.nl een naadloze vloer aan te schaffen, krijgt u uitgebreid informatie. De informatie heeft niet alleen betrekking op het hele proces tot en met het aanbrengen van de vloer, maar ook ten aanzien van het optimaal profiteren van uw vloer. Bijvoorbeeld doordat er advies gegeven wordt ten aanzien van het onderhoud en de schoonmaak. Indien er zich specifieke situaties voordoen, waarbij de adviezen geen uitkomst bieden, kunt u altijd contact opnemen met Coatingvloer.nl.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.