Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Epoxyvloer Amsterdam

Epoxyvloer Amsterdam zorgt ervoor dat de ruimte in uw bedrijf van een oersterke en slijtvaste vloer wordt voorzien die in alle kleuren kan worden afgewerkt. De kleurtoepassing en verwerking ervan maakt het ook mogelijk om deze vloer toe te passen in een parkeergarage. Daarin is een veilige en stroeve vloer niet alleen van belang, maar ook het kleurgebruik om parkeervakken te creëren en gebruikers de weg te wijzen. De vloeren van Epoxyvloer Amsterdam zijn bestand tegen extreme belastbaarheid in verschillende vormen.

Extreem belastbare vloeren van Epoxyvloer Amsterdam

De vloeren van Epoxyvloer Amsterdam zijn extreem belastbaar als het gaat om zware voertuigen of zware machines, maar ook met betrekking tot het gebruik van chemicaliën. De ondergrond wordt beschermd door de unieke eigenschappen van de vloer die naadloos wordt aangebracht en vloeistofdicht is. Andere unieke kenmerken kunnen overigens nog extra worden toegevoegd. Bijvoorbeeld een antisliplaag in een bepaalde gradatie of het afwerken met een extra geluiddempende laag.

Toepassing vloeren van Epoxyvloer Amsterdam

De toepassing van vloeren van Epoxyvloer Amsterdam is veelzijdig, want onze epoxyvloeren komt u op vele locaties in Amsterdam en ook daarbuiten tegen. Naast dat wij parkeergarages voorzien van epoxyvloeren ziet u onze vloeren ook terug in fabrieken, werkplaatsen, magazijnen en andere ruimtes, waar nu eenmaal hoge eisen gesteld worden aan het vloer die in de ruimte ligt of komt te liggen. Er is dan ook sprake van een veelzijdige toepasbaarheid als het gaat om de vloeren van Epoxyvloer Amsterdam.

Showroom van Epoxyvloer Amsterdam

U kunt de kracht van de vloeren van Epoxyvloer Amsterdam zelf ervaren door een bezoek aan onze showroom te brengen. De showroom van Epoxyvloer Amsterdam is van maandag tot en met zaterdag te bezoeken, maar wel uitsluitend op afspraak. Ons team van deskundige adviseurs ontvangt u dan ook graag op afspraak in de showroom. Het aanvragen van een offerte kan op ieder gewenst moment via het online formulier.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.