Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer burenkorting

Gietvloer burenkorting is een voordeel dat door Coatingvloer.nl geboden wordt en waar vooral vaak gebruik van wordt gemaakt bij nieuwbouwprojecten. Er kan een scherpe korting op de prijs worden verstrekt als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen en voor een gietvloer kiest en uw buren dat ook doen. De hoogte van de gietvloer burenkorting is bovendien ook nog eens oplopend. Op deze manier kan nog meer voordeel verkregen worden.

Oplopende gietvloer burenkorting

De gietvloeren burenkorting is oplopend. Dat houdt in dat als er meer buren meedoen de gietvloeren burenkorting verder oploopt. De combikorting heeft namelijk betrekking op het totaal aan m2 meters dat er aan vloer wordt aangebracht. Des te meer buren voor een gietvloer kiezen des te hoger de korting wordt. Er is dan simpelweg sprake van een toenemend oppervlak. Indien er bijvoorbeeld een korting van 20 procent wordt verstrekt bij een totaal aantal van 250 m2 dan kan de korting bij een totaal aan 500 m2 zomaar oplopen tot 31 procent. U ziet dat het verschil in korting toeneemt naarmate het project groter wordt.

Geldigheid gietvloer burenkorting

Het gaat hier onder meer om de PU Gietvloer Green Line Buren kunnen uiteraard elk een andere kleur kiezen, zodat wat dat betreft met de persoonlijke voorkeur voor een kleur rekening gehouden kan worden. Het is wel belangrijk om voor de gietvloer burenkorting in aanmerking te komen deze in dezelfde week worden aangebracht.

Offerte voor gietvloer burenkorting

Het is uiteraard handig als u voor de gietvloer burenkorting in aanmerking wenst te komen dat u contact opneemt met Coatingvloer.nl. Wij ontvangen u en uw buren graag in onze showroom in Amsterdam. U kunt uiteraard altijd naar aanleiding van uw bezoek een vrijblijvende offerte ontvangen. Of als de keuze vaststaat naar aanleiding van eerder contact meteen een gietvloer met burenkorting op maat laten samenstellen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan