Gietvloer burenkorting: koop samen voor de beste prijs
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 239 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer burenkorting

Gietvloer burenkorting is een voordeel dat door Coatingvloer.nl geboden wordt en waar vooral vaak gebruik van wordt gemaakt bij nieuwbouwprojecten. Er kan een scherpe korting op de prijs worden verstrekt als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen en voor een gietvloer kiest en uw buren dat ook doen. De hoogte van de gietvloer burenkorting is bovendien ook nog eens oplopend. Op deze manier kan nog meer voordeel verkregen worden.

Oplopende gietvloer burenkorting

De gietvloeren burenkorting is oplopend. Dat houdt in dat als er meer buren meedoen de gietvloeren burenkorting verder oploopt. De combikorting heeft namelijk betrekking op het totaal aan m2 meters dat er aan vloer wordt aangebracht. Des te meer buren voor een gietvloer kiezen des te hoger de korting wordt. Er is dan simpelweg sprake van een toenemend oppervlak. Indien er bijvoorbeeld een korting van 20 procent wordt verstrekt bij een totaal aantal van 250 m2 dan kan de korting bij een totaal aan 500 m2 zomaar oplopen tot 31 procent. U ziet dat het verschil in korting toeneemt naarmate het project groter wordt.

Geldigheid gietvloer burenkorting

Het gaat hier onder meer om de PU Gietvloer Green Line Buren kunnen uiteraard elk een andere kleur kiezen, zodat wat dat betreft met de persoonlijke voorkeur voor een kleur rekening gehouden kan worden. Het is wel belangrijk om voor de gietvloer burenkorting in aanmerking te komen deze in dezelfde week worden aangebracht.

Offerte voor gietvloer burenkorting

Het is uiteraard handig als u voor de gietvloer burenkorting in aanmerking wenst te komen dat u contact opneemt met Coatingvloer.nl. Wij ontvangen u en uw buren graag in onze showroom in Amsterdam. U kunt uiteraard altijd naar aanleiding van uw bezoek een vrijblijvende offerte ontvangen. Of als de keuze vaststaat naar aanleiding van eerder contact meteen een gietvloer met burenkorting op maat laten samenstellen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl