Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Pandomo wanden

Pandomo wanden zijn een originele afwerking voor muren, waarbij er een naadloos geheeld ontstaat met een unieke uitstraling. Pandomo wanden hebben namelijk vanuit de basis door het gemêleerde effect een betonlook stijl. Dat brengt in combinatie met de wijze van aanbrengen met zich mee dat geen enkele wand ooit exact hetzelfde zal zijn. Het materiaal dat gebruikt wordt, is cementgebonden. Er wordt dan ook niet alleen op muren van het materiaal gebruik gemaakt, maar ook op vloeren.

pandomo-wand

Eigenschappen van Pandomo wanden

Als muren getransformeerd worden tot Pandomo wanden zijn er unieke eigenschappen van toepassing. Het cementgebonden materiaal wordt ambachtelijk naadloos aangebracht. Hierdoor ontstaat er een dichte en gladde structuur die een vloeistofkerende werking heeft. Dat is ook een reden dat Pandomo wanden bijvoorbeeld ook in vochtige ruimtes toegepast kunnen worden. Daarbij kunt u denken aan de keuken, badkamer en toiletruimte. Er zijn overigens meerdere kleuren beschikbaar om uit te kiezen. Daarbij kan aansluiting bij de woonstijl worden gezocht.

Pandomo wanden in verschillende uitvoeringen

Het voordeel van Pandomo wanden is dat deze in verschillende uitvoeringen aangebracht kunnen worden. De kleur zal bepalend zijn voor de uitstraling in de ruimte, maar dat geldt eveneens voor de structuur waarvoor u kiest. Het materiaal kan namelijk in de vorm van een grove structuur of meer elegante en verfijnde structuur op de muren aangebracht worden. Een verfijnde uitvoering zorgt voor een hele andere uitstraling dan het aanbrengen van Pandomo wanden met een grove structuur.

Pandomo wanden aanbrengen

Wij beschikken over een professioneel team dat ervaren is in het aanbrengen van Pandomo wanden. Ervaring en kennis in dit vak zijn belangrijk om het beste resultaat te kunnen bieden. Onze medewerkers hebben om dit specifieke vakwerk onder de knie te krijgen eerst een uitgebreide cursus gevolgd en zijn door de opgedane ervaringen en kennis specialisten geworden in het aanbrengen van Pandomo wanden. Voor meer informatie of voor een persoonlijk advies kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en onze showroom is op afspraak te bezoeken.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.