Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer patroon

Gietvloer patronen kunnen we op allerlei wijzen aanbrengen. Zo denkt men vaak direct aan een volledig effen en strakke gietvloer, bestaande uit één kleur. Echter zijn er veel meer mogelijkheden. Naast de standaard egale vloer hebben we de volgende mogelijkheden: een gietvloer met betonlook, een design betonvloer (PURE of ECO), een gietvloer met belijning of een volledige freestyle gietvloer. Het patroon kan naast de esthetiek ook een beschermende functie hebben.

Gietvloer betonlook

Hierbij brengen we twee kleuren door elkaar heen aan. Het materiaal bestaat uit exact dezelfde samenstelling als bij een effen vloer. Door de kleuren al mengend op de vloer aan te brengen, ontstaat er een zwierend gietvloer patroon. Het lijken net rustige golven. Het gietvloer patroon is heel subtiel, dankzij het lichte kleurverschil. In principe maken we hierbij gebruik van een donkere en een lichtere tint, die samen zorgen voor een ware betonlook.

Olifantenhuid

Bij een echte betonnen gietvloer ontstaat een gietvloer patroon door de wijze waarop de vloer wordt aangebracht. Binnen ons assortiment bestaan er twee soorten Design Betonvloeren: de PURE en de ECO. Het verschil zit in de wijze waarop we de vloer aanbrengen. De PURE brengen we ambachtelijk aan over de ondergrond. Dit zorgt voor een gietvloer patroon lijkend op olifantenhuid: voelbare, korte strepen.

Gietvloer patroon
Design Betonvloer PURE – Elephant Grey

Lederen gietvloer patroon

De Design Betonvloer ECO gieten we eerst over de ondervloer heen en spachtelen we vervolgens uit. Dit noemen ze ook wel een ‘Zweeds mestekening’. Tot slot vlinderen en polijsten we de betonvloer. Het resultaat is een lederachtig gietvloer patroon: een zeer subtiele vleug, afgewisseld met een soort van ruige korreling. Ook deze structuur is duidelijk voelbaar in het beton.

Tip: kom binnenkijken bij de huizen met onze populairste ECO-kleur: de Perfect Grey.

Design Betonvloer ECO
Design Betonvloer ECO – Perfect Grey

Gietvloer met belijning

Met name in de industrie is belijning noodzakelijk. Er komt en gaat een hele hoop werkverkeer en machines, wat u met belijning in goede banen leidt. Het is ook mogelijk om bepaalde delen van een antislip topcoat te voorzien. Alle gietvloer patronen zijn mogelijk. Onder belijning verstaan we: strepen, gekleurde vlakken, pijlen, haaientanden etc. Dit brengen we tevens aan bij grote garages. We gieten de gietvloer patronen direct in de vloer, waardoor de patronen niet wegslijten.

Freestyle gietvloer patroon

Het komt niet vaak voor, maar soms krijgen we het verzoek om afbeeldingen in de gietvloer te creëren. Dit kan een afbeelding zijn van uw bedrijfslogo, maar ook complete foto’s behoren tot de opties. Op deze manier geeft u uw gietvloer een unieke twist. Iedere gietvloer bestaat uit een eigen laagopbouw. Op de een na laatste laag brengen we uw afbeelding aan, waarna we het geheel afgieten met een uv-bestendige topcoat.

Bekijk alle gietvloerkleuren

Benieuwd naar ons complete aanbod? Ontdek al onze gietvloer patronen en kleuren. Hier vindt u direct allerlei voorbeelden van de verschillende typen gietvloeren en hun patronen. Om erachter te komen wat deze prachtige kleuren in uw woning kosten, drukt u simpelweg op de oranje knop. Vul het formulier in en u ontvangt binnen een werkdag een vrijblijvende offerte van ons. U hoeft vooraf nog geen type gietvloer aan te geven. In de offerte voorzien we u van verschillende opties!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.