Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Perfect Grey

Design Betonvloer ECO Een natuurlijke gietvloer, bestaande uit echt beton. Het robuuste uiterlijk van een betonnen vloer maakt van uw huis een thuis. Ook deze gietvloer gaat goed samen met vloerverwarming. De ECO is een uniek plaatje, die in ieder interieur tot zijn recht komt. Deze rauwe betonvloer verleent zich …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Perfect Grey

Design Betonvloer ECO

Een natuurlijke gietvloer, bestaande uit echt beton. Het robuuste uiterlijk van een betonnen vloer maakt van uw huis een thuis. Ook deze gietvloer gaat goed samen met vloerverwarming. De ECO is een uniek plaatje, die in ieder interieur tot zijn recht komt. Deze rauwe betonvloer verleent zich uitstekend voor in uw living. Voor extra contrast en structuur is het mogelijk om Granito Black toe te laten voegen.

Bij uitstek de populairste kleur binnen ons assortiment. Hierdoor hebben we een rijk portfolio aan interieurfoto’s opgebouwd van de Perfect Grey. Een klassieke grijstint die niet te donker, maar ook niet te licht is. Een eigentijdse uitstraling die past bij elk interieur. Fijn, wanneer u in de loop der jaren uw inrichting verandert. Deze grijstint biedt de perfecte achtergrond voor scherpe kleuren, maar kan ook meevloeien met een zacht kleurenpalet.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.