Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Tips voor een industrieel interieur

Industriële gietvloer

Een industrieel interieur is momenteel erg populair. Deze interieurstijl wordt gekenmerkt door rauwe muren en minimalistische en industriële meubels. Een industrieel interieur is erg stoer en modern. In elke woning kan je een industrieel interieur toepassen. Wij geven je tips voor een industrieel interieur bij jouw thuis.

  1. Stoere kleuren

Bij een industriel interieur horen stoere en sombere kleuren als bruin, grijs, zwart en wit. Zeker als het gaat om de muren en de vloer zijn deze kleurtinten aan te raden. Qua meubels of decoratie is het leuk om één kleurrijk item toe te voegen die meteen op zal vallen. Denk bijvoorbeeld aan een rode industriële lamp of een groene leren stoel.

Industriële gietvloer

  1. Bakstenen muur

Met een bakstenen muur krijg je direct de sfeer van een New Yorkse loft in je eigen woning. Bestaat jouw muur uit bakstenen? Dan kan je de lagen met behang weghalen en de rauwe muur tonen. Heb je geen bakstenen muur? Ook een rauwe betonnen muur staat erg mooi in een industrieel interieur.

  1. Vintage item

Uiteraard lijken de beste meubels voor een industrieel interieur net uit een fabriekshal te komen. Maar een vintage blikvanger staat ook prachtig in je industriële interieur. Denk aan een mooie leren bank of eye-catcher zoals een jukebox. Zolang het stoer is en niet te romantisch staat het goed in jouw industriële interieur.

  1. Cementgebonden gietvloer

Qua vloer is een cementgebonden gietvloer een goede keuze. Deze vloer lijkt net een betonnen vloer, maar heeft veel voordelen. Een cementgebonden gietvloer is makkelijker in onderhoud en is erg duurzaam. Ook is een cementgebonden gietvloer veel comfortabeler. Kies voor een grijstint, zodat het echt beton lijkt.

  1. Industriële lampen

Industriële lampen maken het interieur helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor hangende fabriekslampen of voor een staande metalen lamp.

  1. Minimalistische meubels

Meubels in een industrieel interieur zijn minimalistisch en gemaakt van grove materialen als hout, metaal en leer. Denk aan metalen kastjes, en grote houten tafel en een leren fauteuil. De meubels zijn praktisch en hebben geen kleine details.

  1. Laat kabels en leidingen zien

Om de industriële sfeer helemaal af te maken kun je ervoor kiezen om de elektriciteitskabels en de waterleidingen niet in een muur te verwerken. Dit kan het beste wanneer je een nieuwbouwhuis hebt.

Bron afbeelding: Pinterest
Bron afbeelding: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan