Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een kleurrijke gietvloer: vijf keer inspiratie

Gietvloer rood

De kleur grijs is de meest populaire kleur voor gietvloeren. De kleur is neutraal en sober en het grijs doet denken aan industrieel beton. Daarom wordt er vaak voor gekozen. Zeker liefhebbers van een minimalistisch of een industrieel interieur kiezen vaak voor een gietvloer in een tint grijs. Maar wist je ook dat gietvloeren in erg veel andere kleuren verkrijgbaar zijn? Een gietvloer in een vrolijke kleur kan ook erg mooi zijn. Wij hebben een paar mooie kleurrijke voorbeelden voor je verzameld. Doe hier inspiratie op voor een kleurrijke gietvloer.

1. Koel blauw

Gietvloer blauw

Blauw is rustig, koel en fris. De kleur blauw waar hier voor gekozen is, is redelijk fel wat voor een strak contrast zorgt met de witte badkamermeubels. Maar ook een lichtere tint blauw of juist wat donkerder blauw staat erg mooi. Blauw is goed te combineren met wit, beige en bruin. De kleur staat erg mooi in de badkamer maar is eigenlijk goed toepasbaar in de gehele woning.

2. Vrolijk geel

gietvloer geel

Wow, deze vloer valt meteen op. Je wordt er zeker vrolijk van. Geel staat erg leuk in de woonkamer of in de kinderkamer. Het is vrolijk, zonnig en warm. Geel staat mooi bij de kleuren wit en  zachte tinten groen. Hou de kleur van de muren verder sober, zeker bij een felle kleur geel waar hier voor gekozen is.

3. Oranje boven

De toilet voor de echte Oranje-fan! Maar ook voor de liefhebber van kleur. Deze minimalistische toilet is uniek en is weer eens wat anders dan een toilet met de standaard witte tegels. Oranje is ook zonnig, warm en vrolijk. Tip: Wist je dat een gietvloer geweldig is voor in het toilet? Het is waterdicht en erg makkelijk schoon te houden. Geen kiertjes en gaten waarachter viezigheid blijft zitten.

4. Faalgroen

Groene gietvloer

De vorige vloeren hadden prachtige felle kleuren. Maar wanneer je hier niet zo van houdt blijven andere kleuren dan grijs een optie voor jouw gietvloer. Zie bijvoorbeeld deze gietvloer in faalgroen. De vloer brengt wat kleur aan in de kamer zonder teveel op te vallen. De faalgroene gietvloer staat erg goed bij de meubels in andere tinten groen. Donkergrijs, oranje, wit en alle tinten groen staan erg mooi bij deze kleur.

5. Romantisch rood

Gietvloer rood

In deze slaapkamer met inloopbadkamer is gekozen voor een gietvloer in een prachtige diepe kleur rood. De rest van de inrichting is redelijk minimalistisch met veel wit. Maar de rode vloer brengt direct warmte aan in de kamer. Ook staat het heel origineel!

Bron afbeelding 1: Pinterest
Bron afbeelding 2: Pinterest
Bron afbeelding 3: Pinterest
Bron afbeelding 4: Pinterest
Bron afbeelding 5: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan