Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Tips voor een stijlvol kantoor

Wil jij jouw kantoor (opnieuw) gaan inrichten? In deze blog geven we je tips voor een stijlvol kantoor. Want niets werkt fijner dan een mooi modern kantoor. Of je nu werkt in een gedeelde ruimte of dat je echt je eigen plek hebt.

1. Verlichting

Het is erg belangrijk dat je op je werkplek voldoende daglicht hebt. Daglicht geeft je namelijk meer energie en wanneer je in een kamer zonder licht werkt zal je minder productief zijn. Maar naast daglicht is kunstmatige verlichting ook belangrijk. Kies zeker niet voor lelijke TL-verlichting maar voor mooie designlampen met een prettige lichtsterkte.

2. Comfort

Wanneer je vijf dagen per week op een stoel doorbrengt dan is het belangrijk dat deze stoel zo comfortabel mogelijk zit. Kies daarom voor een bureaustoel van goede kwaliteit. Maar let ook op de hoogte van het bureau waar je aan zit.

3. Kies een stijl

Kies een bepaalde stijl voor het interieur van jouw kantoor en voer deze door in alle onderdelen van het interieur. Denk aan minimalistisch, landelijk, modern, industrieel of design.

4. De vloer

De vloer kan jouw kantoor in één keer een upgrade geven. Kies voor een vloer van hoge kwaliteit die lang meegaat zoals een gietvloer of een vloer van woonbeton. Deze vloeren zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken en erg hygiënisch. Perfect voor in een kantoor!

5. Kies voor kleur

Zwart en wit zijn heel zakelijk, maar een beetje kleur vrolijkt jouw kantoor meteen op. Kies bijvoorbeeld voor een muur in de kleur van het bedrijfslogo. Of kies voor bureaustoelen in een vrolijke kleur.

6. Maak een gezellige zitruimte

Per bedrijf verschilt de behoefte aan meubels in een kantoor heel erg. Maar wanneer je regel-matig een overleg hebt onder collega’s of met (potentiële) klanten, overweeg dan om een in-formele ruimte te creëren met banken, een salontafel en een vloerkleed. Op deze plek is de sfeer informeler en daarom kan je hier makkelijker persoonlijke gesprekken voeren.

7. Accessoires

Een kantoor mag er best leuk uitzien! Accessoires brengen sfeer aan in de ruimte en geven ook een bepaalde identiteit. Kies daarom wel voor accessoires die bij het bedrijf passen. Denk bijvoorbeel aan een schilderij of leuke opvallende lampen. Accessoires kunnen ook voor in-spiratie zorgen.

8. Planten

Planten zijn goed voor zuivering van de lucht in de ruimte en staan ook nog eens sfeervol. Denk je dat het niet gaat lukken om de plant in leven te houden? Er zijn ook planten die maar eens per maand water nodig hebben. Dat moet lukken toch?

Bron afbeelding: Pinterest

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.