Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Tips voor een stijlvol kantoor

Gietvloer in een kantoor

Wil jij jouw kantoor (opnieuw) gaan inrichten? In deze blog geven we je tips voor een stijlvol kantoor. Want niets werkt fijner dan een mooi modern kantoor. Of je nu werkt in een gedeelde ruimte of dat je echt je eigen plek hebt.

1. Verlichting

Het is erg belangrijk dat je op je werkplek voldoende daglicht hebt. Daglicht geeft je namelijk meer energie en wanneer je in een kamer zonder licht werkt zal je minder productief zijn. Maar naast daglicht is kunstmatige verlichting ook belangrijk. Kies zeker niet voor lelijke TL-verlichting maar voor mooie designlampen met een prettige lichtsterkte.

2. Comfort

Wanneer je vijf dagen per week op een stoel doorbrengt dan is het belangrijk dat deze stoel zo comfortabel mogelijk zit. Kies daarom voor een bureaustoel van goede kwaliteit. Maar let ook op de hoogte van het bureau waar je aan zit.

3. Kies een stijl

Kies een bepaalde stijl voor het interieur van jouw kantoor en voer deze door in alle onderdelen van het interieur. Denk aan minimalistisch, landelijk, modern, industrieel of design.

4. De vloer

De vloer kan jouw kantoor in één keer een upgrade geven. Kies voor een vloer van hoge kwaliteit die lang meegaat zoals een gietvloer of een vloer van woonbeton. Deze vloeren zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken en erg hygiënisch. Perfect voor in een kantoor!

5. Kies voor kleur

Zwart en wit zijn heel zakelijk, maar een beetje kleur vrolijkt jouw kantoor meteen op. Kies bijvoorbeeld voor een muur in de kleur van het bedrijfslogo. Of kies voor bureaustoelen in een vrolijke kleur.

6. Maak een gezellige zitruimte

Per bedrijf verschilt de behoefte aan meubels in een kantoor heel erg. Maar wanneer je regel-matig een overleg hebt onder collega’s of met (potentiële) klanten, overweeg dan om een in-formele ruimte te creëren met banken, een salontafel en een vloerkleed. Op deze plek is de sfeer informeler en daarom kan je hier makkelijker persoonlijke gesprekken voeren.

7. Accessoires

Een kantoor mag er best leuk uitzien! Accessoires brengen sfeer aan in de ruimte en geven ook een bepaalde identiteit. Kies daarom wel voor accessoires die bij het bedrijf passen. Denk bijvoorbeel aan een schilderij of leuke opvallende lampen. Accessoires kunnen ook voor in-spiratie zorgen.

8. Planten

Planten zijn goed voor zuivering van de lucht in de ruimte en staan ook nog eens sfeervol. Denk je dat het niet gaat lukken om de plant in leven te houden? Er zijn ook planten die maar eens per maand water nodig hebben. Dat moet lukken toch?

Bron afbeelding: Pinterest

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan