Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Havenzicht woningen in Almere met eigentijdse gietvloer

gietvloeren nieuwbouw

De woningen van het nieuwbouwproject Havenzicht in Almere zijn perfect om de keuze te maken voor een eigentijdse gietvloer van Coatingvloer.nl. Het wonen in een nieuw huis in een nieuwe omgeving betekent ook dat er keuzes gemaakt worden voor een nieuwe inrichting. In elk geval de keuze voor een nieuwe vloer. Een eigentijds vloersysteem dat het optimale comfort biedt en over een weergaloze uitstraling beschikt, is een ideale keuze. Coatingvloer.nl is een bekende leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten en dat geldt ook voor het project Havenzicht.

gietvloer havenzicht almere

Het wonen op een gietvloer van Coatingvloer.nl betekent dat er iedere dag weer van alle voordelen geprofiteerd kan worden. Bijvoorbeeld van het fijne en aangename gevoel dat steeds weer wordt ervaren tijdens het lopen over het licht elastische oppervlak. Hoe fijn is het ook om van de extra warmte die vloerverwarming onder de gietvloer met zich meebrengt te genieten. De waterrijke omgeving van Havenzicht en faciliteiten in de omgeving hebben alles in zich om van de woonomgeving te genieten. Dat gevoel van genieten, kan ook binnenshuis worden ervaren in een interieur dat aanvoelt als een warme jas. Met betrekking tot de gietvloeren van Coatingvloer.nl kan er in dat geval voor een warme kleur gekozen worden. Of voor woonbeton dat bijvoorbeeld een levendige uitstraling heeft met gemengde effecten in het oppervlak. Of wat te denken van een designbetonvloer in een designinterieur in de nieuwe woning? Zo zijn er nog meer opties beschikbaar en kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een betonlook vloer.

gietvloer almere havenzicht

Coatingvloer.nl biedt een professionele service en is de expert in gietvloeren als het gaat om de realisatie van dit type vloer in nieuwbouwprojecten. Het brede assortiment maakt dat er voor elke nieuwe woning een ideale vloer samengesteld kan worden. De combinatie met vloerverwarming is ideaal en de prijs per m2 is meer dan acceptabel. Bovendien is er een burenkorting van toepassing die vaker ingezet wordt bij nieuwbouwprojecten. Verder is er projectbegeleiding op maat en wordt de gietvloer door professionals gemaakt en in eigen beheer aangebracht.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan