Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Havenzicht woningen in Almere met eigentijdse gietvloer

gietvloeren nieuwbouw

De woningen van het nieuwbouwproject Havenzicht in Almere zijn perfect om de keuze te maken voor een eigentijdse gietvloer van Coatingvloer.nl. Het wonen in een nieuw huis in een nieuwe omgeving betekent ook dat er keuzes gemaakt worden voor een nieuwe inrichting. In elk geval de keuze voor een nieuwe vloer. Een eigentijds vloersysteem dat het optimale comfort biedt en over een weergaloze uitstraling beschikt, is een ideale keuze. Coatingvloer.nl is een bekende leverancier van gietvloeren voor nieuwbouwprojecten en dat geldt ook voor het project Havenzicht.

gietvloer havenzicht almere

Het wonen op een gietvloer van Coatingvloer.nl betekent dat er iedere dag weer van alle voordelen geprofiteerd kan worden. Bijvoorbeeld van het fijne en aangename gevoel dat steeds weer wordt ervaren tijdens het lopen over het licht elastische oppervlak. Hoe fijn is het ook om van de extra warmte die vloerverwarming onder de gietvloer met zich meebrengt te genieten. De waterrijke omgeving van Havenzicht en faciliteiten in de omgeving hebben alles in zich om van de woonomgeving te genieten. Dat gevoel van genieten, kan ook binnenshuis worden ervaren in een interieur dat aanvoelt als een warme jas. Met betrekking tot de gietvloeren van Coatingvloer.nl kan er in dat geval voor een warme kleur gekozen worden. Of voor woonbeton dat bijvoorbeeld een levendige uitstraling heeft met gemengde effecten in het oppervlak. Of wat te denken van een designbetonvloer in een designinterieur in de nieuwe woning? Zo zijn er nog meer opties beschikbaar en kan er bijvoorbeeld ook gekozen worden voor een betonlook vloer.

gietvloer almere havenzicht

Coatingvloer.nl biedt een professionele service en is de expert in gietvloeren als het gaat om de realisatie van dit type vloer in nieuwbouwprojecten. Het brede assortiment maakt dat er voor elke nieuwe woning een ideale vloer samengesteld kan worden. De combinatie met vloerverwarming is ideaal en de prijs per m2 is meer dan acceptabel. Bovendien is er een burenkorting van toepassing die vaker ingezet wordt bij nieuwbouwprojecten. Verder is er projectbegeleiding op maat en wordt de gietvloer door professionals gemaakt en in eigen beheer aangebracht.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.