Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

In De Oude Modeschool wonen met gietvloer van Coatingvloer.nl

De Oude Modeschool bevindt zich in Amsterdam-Oost. Het oude schoolgebouw is geschikt bevonden voor de realisatie van woningen. In plaats van dat er nog modeopleidingen worden gegeven, wordt het een gebouw waarin het heerlijk wonen is. Het nieuwbouwproject omvat een totaal van tientallen appartementen met een maximaal aantal van veertig. Het bijzondere aan het project De Oude Modeschool is dat de nieuwe bewoners inspraak krijgen. Het is de bedoeling dat de appartementen van het nieuwbouwproject in 2018 worden opgeleverd. De omgeving is zeer divers en biedt alle voordelen met winkels, restaurants, basisschool en eensportcomplex. Zowel in de nieuwbouwwoning als in de omgeving is het heerlijk om te wonen.

Het comfort in de woning wordt door de bewoners zelf bepaald net als de uitstraling en sfeer die het appartement krijgt. Het is belangrijk om bij de inrichting van een nieuwbouwappartement te beginnen met de basis en dat is uiteraard de keuze voor een vloer. Gietvloeren passen perfect in deze moderne tijd in nieuwbouwwoningen en biedt een luxe uitstraling, comfortbeleving en gemak vanwege het naadloze karakter. Coatingvloer.nl treedt in dit kader op als leverancier van verschillende soorten gietvloeren voor het nieuwbouwproject De Oude Modeschool in Amsterdam-Oost. Coatingvloer.nl is namelijk geen onbekende als het gaat om het leveren en aanbrengen van gietvloeren in nieuwbouwwoningen en heeft naam en faam verworven.

De ervaring op dit gebied is groot en in combinatie met de kennis en diversiteit in het aanbod kan er in ieder nieuw huis een gietvloer naar eigen voorkeur gerealiseerd worden. Het voordeel is bovendien dat vloerverwarming een perfecte combinatie vormt met de naadloze vloeren uit het assortiment van Coatingvloer.nl. Dat vergroot het comfort en de warmte in huis en brengt de energierekening naar beneden. Op het gebied van soorten gietvloeren kan er onder meer een keuze gemaakt worden voor woonbeton, designbetonvloeren en betonlookvloeren. Altijd op maat gemaakt en tijdens het hele project wordt er professionele begeleiding geboden. De gietvloer wordt op professionele wijze aangebracht, waarna de rest van het interieur een plekje in de nieuwe woning van De Oude Modeschool kan krijgen.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.