Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Oostpoort met Coatingvloer.nl als leverancier in gietvloeren

Het nieuwbouwproject Oostpoort in Amsterdam kent een groot aantal woningen. Zo worden er in Oostpoort in het voormalige Poldergebied ook een divers aantal nieuwe huizen gebouwd. De bouw van de verschillende soorten woningen van de volgende fase is gereed in 2018. Oostpoort is een groot project dat door de jaren heen steeds completer is geworden met de toename van nieuwbouw. Fase 3 heeft betrekking op de woningen in Oostpoort in Amsterdam die in de lente in 2018 bewoond kunnen worden. De omgeving krijgt dan nog een verdere inrichting. Er komt bijvoorbeeld een park langs het spoor dat medio volgend jaar gereed is net zoals de rest van de openbare ruimte tegen die tijd is ingericht.

Gietvloer Oostpoort

De nieuwbouw in Oostpoort leent zich perfect voor het laten aanbrengen van een moderne vloer met een strak karakter. Coatingvloer.nl treedt in dat opzicht dan ook graag op de voorgrond om als professionele leverancier van gietvloeren op te treden. Daar is deze specialist namelijk zeer bedreven in. Nieuwbouwprojecten vormen tegenwoordig standaard onderdeel van onze opdrachten op het gebied van gietvloeren. Dat komt onder meer doordat er ook steeds meer particulieren, die voor de keuze voor een nieuwe vloer staan, de keuze voor een gietvloer maken. Coatingvloer.nl is gevestigd in Amsterdam en kent de vele nieuwbouwprojecten, zoals Oostpoort in alle opzichten. Bij grote projecten is het doorgaans zo dat er meerdere nieuwe bewoners gezamenlijk de keuze maken voor een strakke en moderne vloer van Coatingvloer.nl. De nieuwe buren profiteren dan niet alleen van het gevarieerde aanbod met gietvloeren, maar tevens van een korting. Dat wordt de burenkorting genoemd die de prijs van gietvloeren, die toch al aantrekkelijke is, nog lager laat uitvallen.

Gietvloer

Gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn de perfecte keuze voor een nieuwbouwproject als Oostpoort in Amsterdam. De variatie in materiaal, kleur en afwerking is groot en in het geval van vloerverwarming is een gietvloer nu eenmaal een uitstekende keuze. Dat geldt overigens ook voor designbetonvloeren, woonbeton en betonlookvloeren. Verder mag van deze specialist in gietvloeren op een uitmuntende service gerekend kan worden met een volledige trajectbegeleiding.

Gietvloer Oostpoort

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan