Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Oostpoort met Coatingvloer.nl als leverancier in gietvloeren

Het nieuwbouwproject Oostpoort in Amsterdam kent een groot aantal woningen. Zo worden er in Oostpoort in het voormalige Poldergebied ook een divers aantal nieuwe huizen gebouwd. De bouw van de verschillende soorten woningen van de volgende fase is gereed in 2018. Oostpoort is een groot project dat door de jaren heen steeds completer is geworden met de toename van nieuwbouw. Fase 3 heeft betrekking op de woningen in Oostpoort in Amsterdam die in de lente in 2018 bewoond kunnen worden. De omgeving krijgt dan nog een verdere inrichting. Er komt bijvoorbeeld een park langs het spoor dat medio volgend jaar gereed is net zoals de rest van de openbare ruimte tegen die tijd is ingericht.

Gietvloer Oostpoort

De nieuwbouw in Oostpoort leent zich perfect voor het laten aanbrengen van een moderne vloer met een strak karakter. Coatingvloer.nl treedt in dat opzicht dan ook graag op de voorgrond om als professionele leverancier van gietvloeren op te treden. Daar is deze specialist namelijk zeer bedreven in. Nieuwbouwprojecten vormen tegenwoordig standaard onderdeel van onze opdrachten op het gebied van gietvloeren. Dat komt onder meer doordat er ook steeds meer particulieren, die voor de keuze voor een nieuwe vloer staan, de keuze voor een gietvloer maken. Coatingvloer.nl is gevestigd in Amsterdam en kent de vele nieuwbouwprojecten, zoals Oostpoort in alle opzichten. Bij grote projecten is het doorgaans zo dat er meerdere nieuwe bewoners gezamenlijk de keuze maken voor een strakke en moderne vloer van Coatingvloer.nl. De nieuwe buren profiteren dan niet alleen van het gevarieerde aanbod met gietvloeren, maar tevens van een korting. Dat wordt de burenkorting genoemd die de prijs van gietvloeren, die toch al aantrekkelijke is, nog lager laat uitvallen.

Gietvloer

Gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn de perfecte keuze voor een nieuwbouwproject als Oostpoort in Amsterdam. De variatie in materiaal, kleur en afwerking is groot en in het geval van vloerverwarming is een gietvloer nu eenmaal een uitstekende keuze. Dat geldt overigens ook voor designbetonvloeren, woonbeton en betonlookvloeren. Verder mag van deze specialist in gietvloeren op een uitmuntende service gerekend kan worden met een volledige trajectbegeleiding.

Gietvloer Oostpoort

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.