Vloercoating Den Haag: alle kleuren – Coatingvloer.nl
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Den Haag

Vloercoating Den Haag is het bedrijf in Den Haag en omgeving waar u kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit als het gaat om het aanbrengen van coatings. Wij hebben ervaring opgedaan in allerlei soorten projecten, variërend van fabrieksvloeren tot vloeren in showrooms en van het aanbrengen van vloeren in parkeergarages tot in winkels. Onze kracht is de kwaliteit combineren met het vakmanschap met daarop in aanvulling en zeker niet onbelangrijk een uitstekende service. Vloercoating Den Haag werkt in opdracht van particulieren, bedrijven en organisaties.

Vloercoating Den Haag voor een beschermende vloer

De keuze voor een coating wordt vaak gemaakt om ervoor te zorgen dat de ondergrond beschermd wordt. Vloercoating Den Haag realiseert bijvoorbeeld projecten, waarbij een keiharde toplaag wordt aangebracht om de vloer bestand te maken tegen zware belasting. Of om de vloer te beschermen tegen oliën en chemicaliën. Ons vloersysteem is vloeistofdicht, slijtvast en biedt onderhoudsgemak doordat er sprake is van een strak en naadloos oppervlak. Het beschermende karakter is een van de vele unieke kenmerken die aan onze vloersystemen zijn verbonden.

Vloercoating Den Haag voor allerlei kleurtoepassingen

Een ander uniek kenmerk is dat onze vloersystemen zich goed lenen om er allerlei kleurtoepassingen in te verwerken. Dat kan in veel situaties uitkomst bieden, maar een goed voorbeeld daarvan is een parkeergarage. Daar worden de parkeervakken onderscheiden door belijning en kunnen pijlen in de vloer opgenomen worden om de gebruikers van de parkeergarage de weg te wijzen. In een groot kantoorpand kan het handig zijn om verschillende afdelingen van een vloer in een andere kleur te voorzien. Dit kan allemaal door Vloercoating Den Haag gerealiseerd worden.

Vloercoating Den Haag voor een praktische afwerking

Een praktische afwerking biedt eveneens in verschillende situaties uitkomst en op dit gebied heeft Vloercoating Den Haag meerdere troeven in handen. Bijvoorbeeld een antislipvloer of een vloer in de ruimte die wel een extra geluiddempende laag kan gebruiken. Wilt u meer weten? Neem dan contact op met Vloercoating Den Haag en maak een afspraak om naar onze showroom te komen.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl