Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating Lelystad

Vloercoating Lelystad biedt een esthetisch aantrekkelijke en economische vloeroplossing voor de meest uiteenlopende ruimtes. Een betonvloer of ander type ondergrond kan met het vloersysteem van Vloercoating Lelystad worden beschermd, vloeistofdicht worden gemaakt en slijtvast worden. Bovendien krijgt de ruimte er direct een beter aanzien van, want er kan naar wens …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating Lelystad

Vloercoating Lelystad biedt een esthetisch aantrekkelijke en economische vloeroplossing voor de meest uiteenlopende ruimtes. Een betonvloer of ander type ondergrond kan met het vloersysteem van Vloercoating Lelystad worden beschermd, vloeistofdicht worden gemaakt en slijtvast worden. Bovendien krijgt de ruimte er direct een beter aanzien van, want er kan naar wens een kleur gekozen worden. In alle opzichten is er sprake van een duurzame en budgetvriendelijke oplossing die aan hoge eisen kan voldoen.

Uitvoeringen bij Vloercoating Lelystad

Er zijn uiteraard meerdere uitvoeringen beschikbaar bij Vloercoating Lelystad. Dat maakt de vloer ook zo geschikt voor een brede toepassing, want er kan aan veel eisen tegemoet worden gekomen door voor een specifieke uitvoering te kiezen. Bij de diverse uitvoeringen van Vloercoating Lelystad kunt u onder meer denken aan een coating met antislip of aan een antistatische uitvoering. Zo kan er naar wens ook een extra geluiddempende vloer gecreëerd worden indien het geluidsniveau daartoe aanleiding geeft.

Vloercoating Lelystad voor de beste kwaliteit en service

De diverse uitvoeringen zijn al een voordeel waar u van profiteert als u Vloercoating Lelystad inschakelt om een nieuwe vloer aan te laten brengen. De beste kwaliteit die wij bieden, is weer een ander voordeel. Om het rijtje compleet te maken, bieden wij u ook nog eens de beste service. Er vindt namelijk vanaf het eerste moment tot en met het laatste contact voortdurend projectbegeleiding plaats.

Advies van Vloercoating Lelystad

Het is voor te stellen dat het lastig kan zijn om uit alle mogelijkheden die er zijn zelfstandig een keuze te maken. Dat hoeft ook niet, want Vloercoating Lelystad geeft u graag advies. Daarbij kan er onder meer naar het gebruiksdoel worden gekeken, maar ook naar de eisen die aan de vloer gesteld worden en aan uw eigen voorkeuren als het gaat om de esthetische aanblik van de vloer. U kunt direct contact opnemen met Vloercoating Lelystad om een afspraak te maken. Wij zien u dan graag in onze showroom.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.