Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating Utrecht

Vloercoating Utrecht is er voor alle bedrijven, organisaties en particulieren in Utrecht en omgeving die naar een voordelige en krachtige vloeroplossing op zoek zijn. De coatings van Vloercoating Utrecht zijn namelijk veelzijdig toepasbaar. Dat komt onder meer doordat wij verschillende soorten coatings beschikbaar hebben, zodat de keuze altijd op het …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating Utrecht

Vloercoating Utrecht is er voor alle bedrijven, organisaties en particulieren in Utrecht en omgeving die naar een voordelige en krachtige vloeroplossing op zoek zijn. De coatings van Vloercoating Utrecht zijn namelijk veelzijdig toepasbaar. Dat komt onder meer doordat wij verschillende soorten coatings beschikbaar hebben, zodat de keuze altijd op het betreffende project en het gebruiksdoel kan worden afgestemd. Verder is er veel mogelijk indien het gaat om het design en toevoeging van extra eigenschappen.

Vloercoating Utrecht voor een krachtige vloer

Vloercoating Utrecht biedt u de gelegenheid om voor een slijtvaste en vloeistofdichte vloerafwerking te kiezen die al naar gelang het type kunsthars geschikt is voor extreme belastbaarheid. Epoxy als kunsthars is bijvoorbeeld een ideale keuze als het gaat om een ruimte, waarin zware machines staan opgesteld of waar met zware voertuigen wordt gereden. Met de coating wordt bovendien een prima bescherming geboden tegen vloeistoffen, chemicaliën en oliën die op de vloer terechtkomen.

Vloercoating Utrecht voor een afwerking op maat

De afwerking op maat houdt bij Vloercoating Utrecht in dat er specifiek naar bepaalde wensen wordt gekeken, maar ook naar het gebruiksdoel van de ruimte. Een geluiddempende coating kan bijvoorbeeld uitkomst bieden om de overlast van geluid te reduceren. Een antislipcoating is onmisbaar in ruimtes waar de vloer nat kan worden. Bijvoorbeeld in een parkeergarage. Zo is er voor iedere ruimte bij Vloercoating Utrecht een vloer met een afwerking op maat beschikbaar.

Vloercoating Utrecht voor deskundig advies

Aangezien er veel mogelijkheden zijn op het gebied van vloercoatings kan het voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Vloercoating Utrecht biedt u dan graag de helpende hand om inzicht in de mogelijkheden en in de verschillen te krijgen. Daarbij wordt uiteraard een deskundig advies verstrekt door de experts van Vloercoating Utrecht. Voor meer informatie kunt u bellen of contact opnemen om meteen een afspraak te maken. Onze showroom is namelijk alleen op afspraak te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.