Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating Rotterdam

Vloercoating Rotterdam staat voor coatings van topkwaliteit die door de veelzijdige eigenschappen voor de meest uiteenlopende locaties een uitstekende keuze zijn. Vloercoating Rotterdam is in Rotterdam en omstreken actief als het gaat om het leveren en aanbrengen van topcoatings in bedrijfsruimtes en in woningen. Onze vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating Rotterdam

Vloercoating Rotterdam staat voor coatings van topkwaliteit die door de veelzijdige eigenschappen voor de meest uiteenlopende locaties een uitstekende keuze zijn. Vloercoating Rotterdam is in Rotterdam en omstreken actief als het gaat om het leveren en aanbrengen van topcoatings in bedrijfsruimtes en in woningen. Onze vloeren zijn slijtvast, vloeistofdicht en bijzonder gemakkelijk in het onderhoud. Op basis van de keuze voor het type kunsthars is er sprake van nog meer uitgebreide eigenschappen en unieke kenmerken.

Vloercoating Rotterdam voor industriële toepassing

Vloercoating Rotterdam heeft vloeren in het assortiment die perfect zijn voor toepassing in de industriële ruimte. Indien er sprake is van een fabriek waar bijvoorbeeld met zware machines wordt gewerkt of een werkplaats waar chemicaliën of oliën op de grond kunnen komen, bieden onze vloersystemen uitkomst. De coatings van Vloercoating Rotterdam zijn namelijk tegen extreme belasting bestand en daarmee wordt dan ook een perfecte basis gevormd in een industriële ruimte.

Vloercoating Rotterdam voor modern design

Het unieke van de vloersystemen van Vloercoating Rotterdam is dat er ook een modern design gecreëerd kan worden. Dat maakt dat de coatings uiteraard ook geknipt zijn om aangebracht te worden in winkels en showrooms. De stijl en uitstraling komt naar voren aan de hand van de gekozen kleur en afwerking. Uiteraard is het mogelijk om bij het maken van een keuze te rekenen op de deskundigheid van de adviseurs van Vloercoating Rotterdam. Wij staan graag voor u klaar en u kunt meteen een afspraak maken voor een bezoek aan onze showroom.

Vloercoating Rotterdam voor een vloer op maat

Vloercoating Rotterdam heeft u veel te bieden. In de eerste plaats een breed assortiment met coatings van topkwaliteit. In de tweede plaats een uitstekende service en in de derde plaats betaalbare prijzen. Daar komt nog bij dat uw vloer altijd volledig op maat geleverd en aangebracht wordt. Speciale afwerkingen zijn altijd mogelijk, zoals extra antislip, geluiddempend of antistatisch.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.