Vloercoating Amstelveen: naadloos en vloeistofdicht
Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating

  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Vloercoating Amstelveen

Vloercoating Amstelveen biedt met het aanbod van vloersystemen een uitstekend alternatief voor de realisatie van een gietvloer. Die is veel duurder en bovendien duurt het langer voordat de vloer weer kan worden gebruikt. Dat komt doordat meerdere lagen worden aangebracht die allemaal een bepaalde droogtijd kennen. De coatings van Vloercoating Amstelveen hebben dezelfde krachtige eigenschappen, maar zijn veel goedkoper en bovendien is de vloer weer sneller te belasten.

Vloercoating Amstelveen voor een breed toepassingsgebied

De toepassingen zijn breed van het aanbrengen van de vloer in fabrieken tot in showrooms en van winkels tot parkeergarages. De brede toepassing is mogelijk doordat de coatings van Vloercoating Amstelveen over unieke eigenschappen beschikken, in verschillende soorten kunsthars geleverd kunnen worden en de mogelijkheid bieden om op maat aangebracht te worden. Met op maat aangebracht wordt bedoeld dat er met de gebruiksomstandigheden in de ruimte rekening wordt gehouden.

Vloercoating Amstelveen voor groot gemak

Groot gemak wordt er in alle opzichten geboden indien de keuze valt op een vloersysteem van Vloercoating Amstelveen. De vloer is naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en tegen zware belasting bestand. Bovendien kan de coating op vele soorten ondergrond aangebracht worden en is er sprake van een vloer die optimaal schoonmaakgemak garandeert. De ondergrond wordt door de ijzersterke toplaag die door Vloercoating Amstelveen wordt aangebracht uitstekend beschermd.

Vloercoating Amstelveen voor een vloer op maat

Een vloer op maat houdt bij Vloercoating Amstelveen in dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de praktische en technische eisen, maar ook met de uitstraling die in de ruimte gewenst wordt. Op praktisch en technisch gebied zijn er opties bij Vloercoating Amsterdam in de vorm van een geluiddempende vloer, antislipvloer of antistatische afwerking. Qua kleur is er daarnaast veel mogelijk om de ruimte een specifieke uitstraling mee te geven. Wilt u persoonlijk ervaren wat de opties zijn en van een gedegen advies worden voorzien? Dan kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken.
vrijblijvende offerte

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl