Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Vloercoating Amstelveen

Vloercoating Amstelveen biedt met het aanbod van vloersystemen een uitstekend alternatief voor de realisatie van een gietvloer. Die is veel duurder en bovendien duurt het langer voordat de vloer weer kan worden gebruikt. Dat komt doordat meerdere lagen worden aangebracht die allemaal een bepaalde droogtijd kennen. De coatings van Vloercoating …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Vloercoating Amstelveen

Vloercoating Amstelveen biedt met het aanbod van vloersystemen een uitstekend alternatief voor de realisatie van een gietvloer. Die is veel duurder en bovendien duurt het langer voordat de vloer weer kan worden gebruikt. Dat komt doordat meerdere lagen worden aangebracht die allemaal een bepaalde droogtijd kennen. De coatings van Vloercoating Amstelveen hebben dezelfde krachtige eigenschappen, maar zijn veel goedkoper en bovendien is de vloer weer sneller te belasten.

Vloercoating Amstelveen voor een breed toepassingsgebied

De toepassingen zijn breed van het aanbrengen van de vloer in fabrieken tot in showrooms en van winkels tot parkeergarages. De brede toepassing is mogelijk doordat de coatings van Vloercoating Amstelveen over unieke eigenschappen beschikken, in verschillende soorten kunsthars geleverd kunnen worden en de mogelijkheid bieden om op maat aangebracht te worden. Met op maat aangebracht wordt bedoeld dat er met de gebruiksomstandigheden in de ruimte rekening wordt gehouden.

Vloercoating Amstelveen voor groot gemak

Groot gemak wordt er in alle opzichten geboden indien de keuze valt op een vloersysteem van Vloercoating Amstelveen. De vloer is naadloos, slijtvast, vloeistofdicht en tegen zware belasting bestand. Bovendien kan de coating op vele soorten ondergrond aangebracht worden en is er sprake van een vloer die optimaal schoonmaakgemak garandeert. De ondergrond wordt door de ijzersterke toplaag die door Vloercoating Amstelveen wordt aangebracht uitstekend beschermd.

Vloercoating Amstelveen voor een vloer op maat

Een vloer op maat houdt bij Vloercoating Amstelveen in dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de praktische en technische eisen, maar ook met de uitstraling die in de ruimte gewenst wordt. Op praktisch en technisch gebied zijn er opties bij Vloercoating Amsterdam in de vorm van een geluiddempende vloer, antislipvloer of antistatische afwerking. Qua kleur is er daarnaast veel mogelijk om de ruimte een specifieke uitstraling mee te geven. Wilt u persoonlijk ervaren wat de opties zijn en van een gedegen advies worden voorzien? Dan kunt u een afspraak maken om de showroom te bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.