Vloercoating: Scherp geprijsde vloercoatings - Coating Vloer
vloercoating winkelvloer

Vloercoating voor showroomvloer

Onze vloercoating voorziet uw showroomvloer van een onderhoudsvriendelijke, slijtvaste toplaag en geeft uw showroom een strakke uitstraling.

transparante vloercoating

Transparante vloercoating

De gietvloer van uw dromen gevonden? Bescherm hem met onze transparante vloercoating, zodat hij extra lang mooi blijft.

vloercoating bedrijfsvloer

Vloercoating voor industrievloer

Bescherm uw industrievloer met een van onze vloercoatings en vuil, chemicaliën en vloeistoffen hebben er geen effect meer op.

vloercoating

Vloercoating

Onze vloercoating biedt u het gemak van een gietvloer voor een aantrekkelijke prijs. Deze vloercoating voorziet uw vloer bovendien van een supersterke toplaag, zodat hij extra lang meegaat.

vloercoating showroomvloer

Vloercoating voor winkelvloer

Uw winkelvloer moet er netjes uitzien en gemakkelijk schoon te maken zijn. Onze vloercoating voldoet aan die eisen en kan volledig worden aangepast aan de stijl en sfeer in uw winkel.

vloercoating bedrijfsvloer

Vloercoating voor bedrijfsvloer

Uw bedrijfsvloer zo lang mogelijk mooi houden? Met onze vloercoating beschermt u de vloer duurzaam, voor een aantrekkelijke prijs.

Een vloercoating voor elke toepassing

Wilt u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer voor uw woning, kantoor, showroom, winkel of bedrijfshal? Een vloercoating biedt dan uitkomst voor u. Een vloercoating is een dunne toplaag van kunststof, die u over uw bestaande (kunststof)vloer heen kunt aanbrengen. Deze vloer heeft de volgende voordelen:

 • Gemakkelijk in onderhoud;
 • Sterk en slijtvast, ook bij chemische belasting;
 • Naadloos;
 • Voor elke toepassing een geschikt systeem;
 • Prijstechnisch zeer aantrekkelijk;
 • Leverbaar in talloze RAL-, Sikkens- en NCS-kleuren.

Met een vloercoating creëert u een moderne en onderhoudsvriendelijke vloer. De stijl van de vloer is volledig aan te passen aan uw voorkeur.

 

vrijblijvende offerte

 

 

 

U kunt ook contact opnemen met één van onze adviseurs voor een afspraak in de showroom. Bel hiervoor naar 020 845 2650 of mail naar info@coatingvloer.nl

Een vloercoating is perfect als afwerking van ondergronden van beton, anhydriet en cement. Voor een aantrekkelijke prijs biedt een vloercoating u hetzelfde onderhoudsgemak als een gietvloer, en ook de vlakke, naadloze look is vergelijkbaar met de uitstraling van een gietvloer.

Duurzame kwaliteit voor woning en bedrijfspand

De vloercoating HQ van Coating Vloer & Company is een scherp geprijsde vloer van topkwaliteit. Hoogwaardige harsen en verharders vormen de basis voor deze vloer, waardoor hij uitstekend bestand is tegen vocht en chemicaliën. Bovendien zijn de vloercoatings HQ erg slijtvast. Hij blijft dus jarenlang mooi, welke kleur u ook kiest.

En de vloercoating HQ kan geleverd worden in vrijwel elke denkbare kleur of kleurencombinatie. De hoge concentratie van pigment in onze vloercoating HQ geeft de gekozen kleur(en) een volle, rijke uitstraling. Maar ook een transparante vloercoating is mogelijk, als u liever de oorspronkelijke kleur van de ondergrond behoudt.

Vloercoating
Vloercoating

Onze vloercoating HQ in de praktijk

Coating Vloer & Company kan uw vloercoating HQ op vrijwel elke ondergrond aanbrengen, maar dit vloertype is vooral heel geschikt voor cement-, beton- en anhydrietgebonden ondervloeren. Vaak is er bovendien eerst een mechanische bewerking van de vloer nodig, zoals bijvoorbeeld schuren, slijpen of stralen. Benieuwd of ook uw ondervloer geschikt is voor een vloercoating HQ? Onze medewerkers adviseren u hier graag over.

De verschillende uitvoeringen

Wij kunnen uw vloer leveren in de volgende uitvoeringen:

 • Antislip;
 • Waterhoudend;
 • Antistatisch;
 • Industrieel;
 • Design.

Machines, zwaar materiaal en chemicaliën kunnen een verwoestende uitwerking hebben op een bedrijfsvloer, en daar dient u bij de keuze van uw vloer rekening mee te houden. Een vloercoating is geschikt voor lichte tot halfzware belasting.

Vloercoating projecten

Coatingvloer past regelmatig een vloercoating toe bij diverse projecten. Om u een beeld te geven van het verloop van een dergelijk project hebben we een aantal voorbeelden uitgewerkt.

Vloercoating Optima Cycles

Voor Optima Cycles is een vloercoating gelegd in de hal waar de Optima ligfietsen geassembleerd worden. Bij het begin van het project was de ondervloer plaatselijk zeer ruw en in bijzonder slechte staat. Na het kogelstralen en plaatselijk vlak schuren werden er reparaties uitgevoerd. Dit werd gedaan met het bijzonder sterke materiaal epoxymortel. Optima Cycles heeft gekozen voor een extra schraplaag met de EP Screed HQ, zodat ondervloer meer uitgevlakt kon worden. De vloercoating is hierdoor vlakker geworden, zonder dat Optima Cycles de hoge kosten van een gietvloer heeft.

optima_cycles

 

Hierbij willen wij onze complimenten geven aan het team van Coatingvloer.nl. Van begin tot eind een goede service gehad en de vloercoating is zeer functioneel geworden. – Optima Cycles

Gebruikte materialen op gestraalde ondergrond (kogelstralen) voor optimale hechting:

 • EP Mortel 704 voor reparatie
 • Primer X300
 • EP Screed HQ
 • EP Coatingvloer HQ

Tijdsduur van het project: 1 werkweek
Kosten van het project: Circa € 15,- per vierkante meter

 


Meer projecten.

Vloercoating parkeergarage

Voor de SVB hebben wij een vloercoating met antislip aangebracht over de bestaande vloer (750m2). Deze vloercoating heeft een sterke en slijtvaste toplaag, en is bovendien voorzien van een extra antislip coating zodat ongelukken als glij- en valpartijen vermeden worden.

Naast de vloercoating op de reguliere ondergrond is er ook een ECA vloercoating op de hellingbaan (125 m2) gelegd. Deze vloercoating is voorzien van een extra veilige anti-sliplaag, zodat de ondergrond ook onder natte omstandigheden veilig loop- en berijdbaar is.

Prijzen

Een vloercoating is dunner dan een gietvloer: dit maakt de vloercoating aanzienlijk goedkoper. U geniet met een vloercoating tevens van de vele voordelen die een gietvloer ook biedt. Onze adviseurs kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van een prijsopgave. Neem hiervoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wilt u meer informatie over de prijs van een vloercoating?
Prijzen
 

Offerte aanvragen

Voor meer informatie over vloercoatings van Coating Vloer & Company kunt u telefonisch contact met ons opnemen: 020-8452650. U kunt via deze website ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.
vrijblijvende offerte
 

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl