Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Voor welke ruimtes is Beton Ciré geschikt?

Omdat er in beton ciré kunsthars wordt vermengd, is het materiaal helemaal waterafstotend en zelfs olieafstotend. Dit betekent dat het dus prima kan worden gebruikt in ruimtes zoals badkamers of keukens, zonder problemen met lekkages. Zelfs het schoonmaken van beton ciré is geen enkel probleem, want de samenstelling ervan zorgt voor een voegen- en naadloos resultaat. Dit maakt het materiaal dus ook nog eens vuilafstotend. Daarnaast kan er in dit materiaal geen schimmel vormen, dankzij de dichte toplaag, wat een groot voordeel is wanneer het aankomt op schoonmaken én u gezondheid. Badmeubelen, badkamervloeren, keukenvloeren, aanrechtbladen en soortgelijke toepassingen in wat vochtigere ruimtes zijn dus prima te doen!

Het eenvoudige onderhoud en de waterafstotende eigenschap van deze soort betonstuc maken het ideaal voor het gebruik in douchewanden of zelfs voor buitenruimtes. Beton ciré met een goede toplaag erop is zeer duurzaam en heeft minimaal onderhoud nodig. Het is dus uitstekend te gebruiken in buitenruimtes voor terrassen of tuinmeubelen.

Erosie door langdurige blootstelling aan weersverschijnselen als regen en zonlicht is helaas bij alle materialen een uiteindelijk probleem. Beton ciré is echter pas na een lange tijd echt aan onderhoud of vervanging toe. Met een terras van beton ciré is het dus werkelijk jaren genieten van een prachtige tuin, met minimaal onderhoud!

Voor welke ruimtes is Beton Ciré geschikt?

De toepassingsmogelijkheden van beton ciré zijn haast eindeloos. Van badkuipen tot trappen, met dit betonstuc kan zo een heel huis ingericht en gedecoreerd worden. Het stevige, duurzame materiaal is geschikt voor talloze meubels en interessante binnen- en buitenshuise accenten. Met een laagje beton ciré creëert u zo een stijlvolle betonlook in iedere ruimte van het huis. Er zijn echter wel ruimtes waarin het vaker wordt gebruikt dan anderen. In Frankrijk, waar het materiaal is ontstaan, wordt beton ciré al ruim 30 jaar gebruikt in badkamers en voor vloeren. De waterafstotende en voegloze betonstuc is natuurlijk perfect om een kalme, stijlvolle betonlook te creëren in een vochtige ruimte die regelmatig moet worden schoongemaakt.

Welke kamer in het huis u ook aan het verbouwen of inrichten bent, beton ciré is altijd een stijlvolle optie. Omdat u dit materiaal met verschillende kleurstoffen kunt vermengen, is het niet alleen een praktische optie voor muren, vloeren of meubelen, maar ook stilistisch een uitstekende keuze. Of u nu een woonkamervloer met een betonlook wilt, een terras, een douchewand of een salontafel, met beton ciré zit u altijd goed. De betonlook accenten die met beton ciré kunnen worden gemaakt zorgen voor een stijlvolle, rustige, maar toch robuuste look door het hele huis. Die chique betonlook kunt u dus zonder problemen bereiken, met zelfs nog extra voordelen. Kortom: beton ciré is toepasbaar op vrijwel elke ruimte van uw huis, inclusief de tuin!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.