Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire ervaringen

Lees Beton Cire Ervaringen Voordat u overgaat tot de aanschaf van een product, kijkt u wellicht vaak even op internet om reviews en ervaringen van andere mensen te lezen. Dit geldt natuurlijk ook voor de aanschaf van een Beton Cire vloer of wand. Beton Cire ervaringen zijn misschien niet zo makkelijk te …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire ervaringen

Lees Beton Cire Ervaringen

Voordat u overgaat tot de aanschaf van een product, kijkt u wellicht vaak even op internet om reviews en ervaringen van andere mensen te lezen. Dit geldt natuurlijk ook voor de aanschaf van een Beton Cire vloer of wand. Beton Cire ervaringen zijn misschien niet zo makkelijk te vinden. Om het u makkelijk te maken heeft Coatingvloer.nl enkele Beton Cire ervaringen voor u op een rijtje gezet.

Wij hebben een drukke horecazaak in Amsterdam. Omdat wij in ons restaurant zowel warmte als elegantie willen uitstralen, kwamen wij al gauw uit op een Beton Cire vloer. Sinds de verbouwing hebben we een heel nieuw publiek aangetrokken en ik weet zeker dat zowel onze nieuwe vloer en de rest van het nieuwe interieur daaraan heeft bijgedragen. Bijkomend voordeel is dat onze nieuwe vloer makkelijk schoon te maken is. We zijn dus heel blij met onze Beton Cire vloer.

– Casper uit Amsterdam

Omdat mijn vrouw wegens gezondheidsklachten niet tegen schimmel kan, besloten wij Beton Cire in de badkamer te laten aanbrengen. De betonlook staat prachtig in de badkamer. Maar ik ben nog blijer met de effecten die deze hygiënische badkamer heeft op de gezondheid van mijn vrouw.

– Meneer De Jong uit Deventer
betonvloer

Wij zijn heel tevreden met de hulp van Coatingvloer.nl. Vanaf het begin heeft het team ons geadviseerd. Uiteindelijk kwamen we uit op een prachtige kleur grijs die door het team vakkundig werd aangebracht. We waren onder de indruk van de precisie en vakkennis van de specialisten die de vloer kwamen aanbrengen. We bevelen Coatingvloer.nl dan ook zeker aan.

– Dirk uit Breda

Mijn vriend en ik konden maar moeilijk kiezen voor een nieuwe vloer. Toen we uiteindelijk bij Coatingvloer.nl terechtkwamen en Beton Cire vloeren zagen, was de keuze snel gemaakt. We hebben drie kinderen en het is een ideale vloer om snel schoon te maken. Tegelijk blijft ons interieur stijlvol en elegant. Voor ons is Beton Cire de ideale combinatie van comfort en stijl.

– Monique uit Den Haag

Meer weten over Beton Cire ervaringen?

Iedere situatie is anders en iedereen kiest weer voor een andere reden voor Beton Cire. Mocht u met vragen blijven zitten, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. Ook kunt u langskomen in onze showroom (op afspraak). Hier kunnen wij heel gericht en vakkundig met u meedenken. Wilt u liever eerst een indicatie van de kosten? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.