Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Beton Cire prijs

Bent u zich aan het oriënteren op een nieuwe vloer, dan weet u hoe lastig het kan zijn. Een vloer moet mooi zijn, sterk en als het kan ook nog duurzaam. En wat te denken van het kostenplaatje? Een vast bedrag voor Beton Cire is moeilijk te geven. De prijs van uw nieuwe vloer zal van verschillende factoren afhangen. Daarom kunt u het beste een persoonlijke en vrijblijvende offerte aanvragen voor een duidelijk beeld van de Beton Cire prijs. Wij leggen het u uit.

Wat is de oppervlakte?

Wilt u alleen Beton Cire laten aanbrengen in uw toilet of wilt u direct de hele verdieping van een vloer voorzien? Beton Cire prijzen hangen natuurlijk af van de grootte van de aan te leggen ruimte. Gaat het alleen om de vloer of worden er ook wanden meegenomen? Fijn om te weten is dat Coatingvloer.nl een lagere prijs per meter hanteert naarmate het oppervlak toeneemt. Zo kunnen de kosten voor het geheel wel eens flink meevallen.

Hoe is de staat van de ondergrond?

Beton Cire kan alleen aangebracht worden op een schone, droge en vlakke ondergrond. Is uw ondergrond niet in een goede staat? Onze specialisten kunnen hier zeker bij helpen. Houd dan wel rekening met wat extra kosten.

Dit is de gemiddelde prijs voor Beton Cire:

Dit is de gemiddelde prijs van een vloer van Beton Cire. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een prijsindicatie voor een wand of vloer van Beton Cire naar uw wensen.

Oppervlakte Prijs excl. btw
Beton Cire 20 – 50 m2 vaste prijs € 4.675,-
Beton Cire 51 – 100 m2 € 96,83 per m2
Beton Cire 101 – 150 m2 € 80,15 per m2
Beton Cire 151 – 200 m2 € 72,66 per m2

Prijzen

Extra opties

Wilt u net dat beetje extra comfort? Kies dan voor vloerverwarming onder uw Beton Cire vloer. Dit is zeer aangenaam en bovendien energiezuinig. Mocht u voor vloerverwarming kiezen dan speelt dat natuurlijk ook mee in het uiteindelijke kostenplaatje van uw nieuwe vloer.

beton cire prijs

Beton Cire prijs

De Beton Cire prijs is van meerdere factoren afhankelijk. Voor een globaal overzicht van prijzen kunt u hier klikken. Het beste is echter om een persoonlijke offerte aan te vragen. Dit is geheel vrijblijvend en geeft ons de kans om een precieze berekening te maken. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke factoren over het hoofd ziet. Binnen enkele werkdagen ontvangt u dan van ons een op maat gemaakt prijsopgave.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan