Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire Groningen

Beton Cire is uniek materiaal dat steeds populairder wordt. In steeds meer huishoudens en bedrijven zien we dan ook wanden of vloeren van Beton Cire. Niet zo gek want Beton Cire heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het materiaal ook erg praktisch. Op zoek naar Beton Cire Groningen? …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire Groningen

Beton Cire is uniek materiaal dat steeds populairder wordt. In steeds meer huishoudens en bedrijven zien we dan ook wanden of vloeren van Beton Cire. Niet zo gek want Beton Cire heeft een robuuste en natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het materiaal ook erg praktisch. Op zoek naar Beton Cire Groningen? Ook in Groningen levert Coatingvloer.nl wanden en vloeren van Beton Cire. Lees gauw verder.

Wat is Beton Cire?

Beton Cire wordt ook wel “betonstuc” genoemd. Beton Cire komt oorspronkelijk uit Frankrijk en de letterlijke vertaling van het materiaal is “gewreven beton”. Het is dus een moderne vorm van beton die praktisch overal op toegepast kan worden. Op de vloer, maar bijvoorbeeld ook op een wand of op een aanrechtblad. Doordat Beton Cire met de hand wordt aangebracht, is elke afwerking uniek. In een Beton Cire vloer ziet men lichte lijnen in de vloer terug. Dit geeft het geheel een robuust en natuurlijk karakter.

De voordelen van Beton Cire

Een vloer van Beton Cire is vooral erg mooi. Het is ruw materiaal, wat warm en verfijnd overkomt. Tegelijk is het materiaal vloeistofdicht en hierdoor erg praktisch. Beton Cire heeft de volgende praktische voordelen:

  • Hygiënisch
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Krasbestendig en stofvrij
  • Gemak en comfort
  • Naadloos
  • Slijtvast
  • In vijftig tinten beschikbaar

Deze voordelen zorgen ervoor dat steeds meer mensen kiezen voor Beton Cire in Groningen. Vooral in de badkamer en in de keuken is Beton Cire populair. Het materiaal leent zich hier dan ook uitstekend voor.

betonvloer keuken

Beton Cire in Groningen

Beton Cire Groningen is een toepassing die ook uw woning, kantoorpand of winkel een grote upgrade kan geven. Voor Beton Cire kunt u bij ons kiezen uit meer dan vijftig tinten. De meest populaire kleur is grijs, maar ook roodbruin doet het goed. Welke kleur u ook kiest, uw uiteindelijke kleur wordt in de vorm van pigment aan de Beton Cire mortel toegevoegd. Hierna brengen de specialisten van Coatingvloer.nl iedere vloer of wand met de hand aan.

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar Beton Cire Groningen? Coatingvloer.nl levert ook in Groningen. Wilt u graag een indicatie van de kosten voor Beton Cire? Dan kunt u hier een vrijblijvende offerte aanvragen. Binnen enkele werkdagen sturen wij u dan een op maat gemaakte prijsopgave. Wilt u meer informatie of wilt u advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook kunt u onze showroom op afspraak bezoeken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.