Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Cire Amsterdam

Beton Cire is een robuust, uniek en natuurlijk materiaal dat we steeds vaker terugzien in het interieur. Voor vloeren is het materiaal zeer geschikt, want Beton Cire is erg sterk en daarnaast ook vochtwerend. Maar ook voor wanden is het gewreven betonstuc een uitstekende keuze. Heeft u interesse in een …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Beton Cire Amsterdam

Beton Cire is een robuust, uniek en natuurlijk materiaal dat we steeds vaker terugzien in het interieur. Voor vloeren is het materiaal zeer geschikt, want Beton Cire is erg sterk en daarnaast ook vochtwerend. Maar ook voor wanden is het gewreven betonstuc een uitstekende keuze. Heeft u interesse in een vloer of wand van Beton Cire? Dan bent u bij Coatingvloer.nl in Amsterdam aan het juiste adres!

Waarom Beton Cire?

Beton Cire is een eeuwenoud materiaal dat weer hip is geworden doordat de Fransen het veel zijn gaan gebruiken. Zij passen betonstuc toe in badkamers, waar ze het materiaal op zowel vloeren als wanden met de hand aanbrengen. Deze interieurtrend is overgewaaid naar Nederland en zien we nu ook regelmatig in moderne badkamers en design keukens in Amsterdam. Beton Cire staat voor gewreven beton en het is dan ook een natuurlijk materiaal. Beton Cire heeft erg veel voordelen. Dit zijn de voordelen van Beton Cire:

 • Naadloos
 • Slijtvast
 • Vloeistofdicht
 • Hygiënisch
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Vele kleuren beschikbaar
 • Unieke uitstraling
 • Comfort en gemak
 • Krasbestendig en stofvrij

Een vloer van Beton Cire

Een vloer van Beton Cire staat prachtig in een woning, winkel of kantoorpand. Omdat de vloer met de hand wordt aangebracht, is elke vloer uniek en zie u ook lichte lijnen in de vloer zitten. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan vijftig kleuren. De kleur wordt aan de Beton Cire mortel toegevoegd in de vorm van pigment. Er zijn veel natuurlijke tinten verkrijgbaar. Erg populair zijn grijs en warmere tinten zoals bruin en bruinrood.

Beton Cire in Amsterdam laten aanleggen

Het proces van Beton Cire in Amsterdam aanbrengen bestaat uit vier stappen. Voor we Beton Cire vloer bij u in Amsterdam gaan aanleggen, komen onze vakmensen eerst bij u langs voor een inspectie van de ondervloer. We controleren de staat van de ondervloer en of we de ondervloer moeten egaliseren voor we het betonstuc aanbrengen. Na het egaliseren gaan we over tot aanbrengen van Beton Cire. En de laatste stap is de toepassing van een afsluitende coating van kunsthars ter bescherming en om de vloer volledig waterdicht te maken. Kort samengevat zijn de vier stappen van Beton Cire Amsterdam:

 • Inspectie ondervloer
 • Egalisatie ondervloer
 • Aanbrengen Beton Cire stucwerk
 • Afsluitende kunsthars toplaag aanbrengen

Amsterdams Beton Cire in de badkamer

Watervast stucwerk is een mooie en praktische keuze voor badkamermuren en vloeren. De afwerking van het betonstuc doen we met de hand, waardoor de structuur van ieder Beton Cire oppervlak uniek is en u zelf veel invloed heeft op het eindresultaat. Bovendien zijn Beton Cire kleuren enorm gevarieerd door de toevoeging van kleurpigment aan het stucwerk. Naast de verfijnde afwerking is het Franse betonstuc bijzonder onderhoudsvriendelijk en voorkomt het egale oppervlak schimmelvorming in Beton Cire badkamers.

Offerte Beton Cire Amsterdam

Bent u benieuwd naar de Beton Cire prijs? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan via het snelle offerteformulier onderaan deze pagina of vul de volledige offerte aanvraag in om een zo gedetaileerd mogelijke prijsberekening te laten maken. Zo krijgt u een beter beeld van de prijs. Wij sturen binnen enkele werkdagen de offerte naar u toe, hierna bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam waar u Beton Cire en andere vloermogelijkheden kunt bekijken.

Beton Cire in Amsterdam

Coatingvloer.nl levert in heel Nederland vloeren, zo ook in Amsterdam. Woont u in Amsterdam en heeft u interesse in een gietvloer? Dan heeft u een voordeel boven de anderen; onze showroom bevindt zich namelijk in Amsterdam. Vraag een vrijblijvende offerte aan en neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Wij werken alleen op afspraak, zodat we de tijd voor u kunnen nemen. In de showroom kunt u de diverse kleuren bekijken en geven we u graag advies.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.