Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Ciré over tegels

De badkamer of het toilet renoveren, ziet u er tegenop of kijkt u er juist naar uit? Beton Ciré is een populaire keuze voor renovatieprojecten, omdat het een duurzame keuze is die een luxe uitstraling aan de sanitaire ruimte geeft. Een andere reden om voor dit materiaal te kiezen is dat u Beton Ciré over tegels kunt laten aanbrengen. De tegels hoeven dus niet eerst verwijderd te worden. Bovendien heeft Beton Ciré een aantal grote voordelen in de badkamer, de keuken en het toilet.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is waterdicht stucwerk met een betonlook. Deze stucafwerking is al lange tijd geliefd in Frankrijk, waar het veel in badkamers als vloer- en muurafwerking wordt gebruikt. Het lijkt veel op echt beton, maar er is ook een belangrijk verschil en dat is de afwerking. Frans betonstuc brengen we namelijk met de hand aan, waardoor we meer invloed hebben op de structuur. Beton Ciré bestaat uit cement, hars en kleurpigment.

Lees meer over: Beton Ciré

perfect grey

Voordelen Beton Ciré over tegels

  1. Tegels verwijderen niet nodig voor het aanbrengen van Beton Ciré. De tegels moeten nog wel goed vastzitten.
  2. Beton Ciré levert naadloze vloeren en muren op die schimmelvorming tegengaan.
  3. Iedere gewenste kleur is mogelijk, omdat Beton Ciré wordt aangemaakt met een kleurpigment in alle beschikbare RAL en NCS kleuren.
  4. Doordat we Beton Ciré ambachtelijk aanbrengen is het mogelijk om de gewreven structuur zo grof of zo fijn te maken als u zelf wenst.

Hoe brengen we Beton Ciré over tegels aan?

Voorbereiden en egaliseren

Eerst controleren we of de tegels nog goed vastzitten. Als dat zo is dan schuren we de tegelvloer op. Daarna ontvetten we de vloer voor optimale hechting van betonstuc op tegels. De eerste laag die we daarna aanbrengen is een egalinelaag, waarmee we eventuele scheuren en de naden en voegen wegwerken. De vloer is nu een egaal geheel en gereed voor de eerste laag betonstuc.

Betonstuc aanbrengen

Na het uitharden van de egaline brengen we de eerste laag betonstuc over tegels aan. Dit herhalen we een aantal keer tot de gewenste laagdikte van het Beton Ciré is bereikt. Iedere laag moet goed drogen om volledig uit te harden. Uiteindelijk lakken we de vloer af met een waterdichte coating. Dit beschermt het Beton Ciré tegen vocht en voorkomt slijtage.

Hoelang duurt Beton Ciré over tegels aanbrengen?

De precieze duur is afhankelijk van de droogsnelheid en het aantal lagen, maar gemiddeld kunt u uitgaan van 6 tot 10 dagen. Het aanbrengen van Beton Ciré over tegels is een arbeidsintensief karwei, waar veel variabelen bij komen kijken. Zo beïnvloedt bijvoorbeeld de temperatuur in de ruimte het droogproces. Als u een betonvloer of Beton Ciré wand door onze vakmensen laat aanbrengen dan geven we een situatie specifieke tijdsindicatie.

De kosten van Beton Ciré over tegels

We berekenen de kosten van Beton Ciré op basis van het aantal vierkante meters. U heeft al Beton Ciré over tegels vanaf € 73,00 per vierkante meter, alle werkzaamheden en kosten worden in de vierkante meterprijs verwerkt. Hieronder vallen onder andere arbeidskosten, benodigde vloervoorbereiding en speciale wensen.

Vraag direct een vrijblijvend offerte op en ontvang snel een goede indicatie van de prijs voor Beton Ciré over tegels. Vul uw gegevens in, de projectgegevens en de locatie en verzend uw aanvraag. U ontvangt snel een prijsindicatie en bent van harte welkom voor een afspraak in onze showroom.

Offerte aanvragen Bel 020 845 2650

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.