Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

4 gouden regels voor een tijdloos interieur

Wat nu in is, is over een paar jaar weer uit. Sommige mensen wisselen net zo snel van interieur als van kapsel. Ieder jaar gaan ze mee met de laatste trends. Maar woontrends ontwikkelen zich niet alleen op het gebied van kleuren en materialen. Ook maatschappelijke ontwikkelingen hebben invloed op onze woonwensen. Een van die ontwikkelingen is duurzaam wonen. Steeds maar nieuwe dingen aanschaffen is helemaal niet duurzaam. Daarom kunt u het beste voor een tijdloos interieur kiezen waar u jaren plezier van hebt en de planeet mee spaart.

Tijdloos interieur: waar te beginnen?

Uw woning moet een plek zijn waar u uzelf kunt zijn en waar u tot rust komt. Met een tijdloos interieur legt u de basis voor een plek waar u zich vandaag thuis voelt, maar ook over tien jaar. Er zijn vier belangrijke dingen waar u rekening mee kunt houden om een tijdloos interieur te creëren:

  1. Gebruik neutrale kleuren
  2. Kies voor een duurzame vloer met een lange levensduur
  3. Kwaliteit over kwantiteit
  4. Minder is meer

 

Neutrale kleuren voor een tijdloos interieur

Wit is natuurlijk de meest neutrale kleur die er is, maar dat betekent niet dat uw hele interieur wit moet worden. Onuitgesproken kleuren krijgen de hoofdrol. Waar u wit aanbrengt raden we het gebruik van gebroken wit aan, omdat dit zachter oogt. Dit kunt u perfect combineren met natuurlijke kleuren zoals een zachte zandkleur, lichtgrijs, ecru, grijsblauw of olijfgroen. Het voordeel van een rustige basis is dat u altijd een persoonlijke variatie kan toevoegen wanneer u daar behoefte aan heeft.

Waarom is een gietvloer een tijdloze keuze?

Toen gietvloeren net op de markt kwamen zag men dit als een trendy vloer. Maar tegenwoordig is de gietvloer een innovatieve en moderne vloer met een tijdloze uitstraling. Dat komt doordat gietvloeren duurzaam zijn, goed samengaan met vloerverwarming en de ideale basis vormen voor iedere woonstijl. Ook voor gietvloeren geldt dat een neutrale kleur de meest tijdloze keuze is.

Tijdloos inrichten met kwaliteit meubels

Tijdloos inrichten betekent letten op de kwaliteit van meubels en accessoires. Hoe verleidelijk het ook is om snel online aankopen te doen, voor een tijdloos interieur kunt u het beste naar een winkel toe gaan. In de woonwinkel kunt u namelijk direct aan het materiaal voelen of de meubels van goede kwaliteit zijn en dus lang meegaan. Het grote voordeel van een tijdloos interieur met meubels van uitstekende kwaliteit is dat het jarenlang woonplezier oplevert. Zo hoef u maar een keer te investeren.

Minder is meer

Houd uw verzameldrang in bedwang en ga voor enkele pronkstukken. Een tijdloos interieur moet rustig ogen, richt daarom in vanuit een minimalistische mindset. Wees kritisch bij het bedenken wat u nodig heeft in iedere ruimte. En zorg in ieder geval voor voldoende afgesloten opbergruimte, zodat u alles wat geen toegevoegde waarde heeft uit het zicht kunt opbergen.

Eenvoud is key

Voor iedere keuze die u maakt voor een tijdloos interieur is eenvoud de sleutel tot succes. Dat betekent niet dat uw interieur saai hoeft te zijn, want ook in een minimalistisch interieur kunt u voor een persoonlijke draai kiezen. Het is zelfs zo dat deze persoonlijke touch zoals een vintage vloerkleed meer opvalt bij een neutrale basis. Als u het goed aanpakt, kan een eenvoudig interieur juist heel uitnodigend werken.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.