Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Welke ondergrond voor Beton Ciré?

Bent u geïnteresseerd in het laten plaatsen van een beton ciré vloer in u huis, maar twijfelt u of dit wel mogelijk is met het materiaal van u ondergrond? De basis van beton ciré bestaat uit beton of cement en kunsthars. Deze combinatie zorgt ervoor dat het materiaal op haast iedere ondergrond kan worden aangebracht. Zolang de ondergrond niet is gemaakt van materiaal dat uit kan zetten, zoals natuurlijk hout, is beton ciré prima te gebruiken. Het hecht aan vrijwel elke ondergrond, of dat nu gips, tegel, marmer, pleisterwerk of cementmortel is. Hierdoor kan het ook op allerlei creatieve manieren worden gebruikt, niet alleen voor vloeren.

De meest populaire manieren waarop men beton ciré gebruikt zijn vloeren, muren en badkamers. Nu is het uiteraard vrij gebruikelijk om dit materiaal te gebruiken voor douchewanden en badkamer vloeren, maar er zijn ook interessantere manieren om beton ciré in u badkamer te gebruiken. Omdat het zo goed hecht aan elke ondergrond, zijn er veel verschillende stijlvolle accenten die met dit betonstuc te maken vallen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een badkuip met een laag beton ciré erop te maken, een aanrecht of zelfs een trap. Dit betonstuc valt niet te onderscheiden van echt beton, dus een laagje ervan doet werkelijk wonderen in het omtoveren van uw interieur. Het hecht zonder problemen aan een badkuip en zorgt voor een naadloze, waterbestendige en authentieke betonlook.

De meest populaire manieren waarop men beton ciré gebruikt zijn vloeren, muren en badkamers. Nu is het uiteraard vrij gebruikelijk om dit materiaal te gebruiken voor douchewanden en badkamer vloeren, maar er zijn ook interessantere manieren om beton ciré in u badkamer te gebruiken. Omdat het zo goed hecht aan elke ondergrond, zijn er veel verschillende stijlvolle accenten die met dit betonstuc te maken vallen.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een badkuip met een laag beton ciré erop te maken, een aanrecht of zelfs een trap. Dit betonstuc valt niet te onderscheiden van echt beton, dus een laagje ervan doet werkelijk wonderen in het omtoveren van uw interieur. Het hecht zonder problemen aan een badkuip en zorgt voor een naadloze, waterbestendige en authentieke betonlook.

welke ondergrond voor beton cire

Één van de grootste voordelen van de grote adhesie van beton ciré is dat het renovaties een stuk sneller maakt. Omdat u het materiaal gewoon over tegels kunt aanbrengen, is er minder tijd en moeite nodig voor het verwijderen van tegels en het voorbereiden van de ondergrond. Daarnaast geeft het u ook nog eens veel meer opties in de bouw en inrichting waar u mee bezig bent. U kunt in elke ruimte van het huis, op elke oppervlakte die u wilt accentueren een beton ciré laag aanbrengen.

Al is dit soort betonstuc aan te brengen op bijna alle ondergronden, is het toch nog steeds belangrijk dat deze ondergrond eerst goed wordt voorbereid. Zo zal er eerst moeten worden opgeruimd en schoongemaakt, zodat de primerlaag op een schone en vlakke ondergrond kan worden aangebracht. Door te zorgen dat uw vloer helemaal vrij is van puin en zo schoon mogelijk is, verlaagt u de uiteindelijke kosten voor het plaatsen van uw nieuwe vloer. U verlaagt niet alleen de kosten door de vakmensen wat schoonmaakwerk van de ondergrond te besparen, maar u zorgt ook nog eens dat het plaatsen van u betonlook vloer sneller kan plaatsvinden! Haal dus nog even vlug een bezem door die boel voordat u de vakmensen te werk laat gaan, dat scheelt weer wat tijd en geld!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.