Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Nieuwbouw Ringers in Alkmaar combineren met moderne gietvloer

De bouw van nieuwbouwproject Ringers in Alkmaar is van start. Ringers bestaat straks uit 273 appartementen verdeeld over drie gebouwen. Fase 1 is nu in de verkoop. Ringers wordt dé nieuwe hotspot van de stad. Toekomstige eigenaren kunnen vast nadenken over de inrichting van hun nieuwe droomhuis. En niets combineert zo mooi met een prachtige nieuwbouwwoning als een moderne gietvloer.

Over Ringers

Het nieuwbouwproject Ringers in Alkmaar is een modern woongebied dat wordt gebouwd op een plek met een rijke geschiedenis, namelijk de oude Ringers chocoladefabriek. Het ligt aan de rand van het stadscentrum, waardoor u het beste van beide werelden hebt: een rustige plek aan het water en toch alle leuke dingen van de stad dichtbij.

Ringers ligt in een levendige buurt waar oud en nieuw samenkomen. U heeft er een prachtig uitzicht op het Noordhollandsch Kanaal, wat zorgt voor een fijne, rustige sfeer. Omdat het centrum van Alkmaar om de hoek ligt, heeft u alles binnen handbereik: winkels, gezellige restaurantjes, leuke cafés en culturele hotspots zoals het Stedelijk Museum en de beroemde kaasmarkt. Bovendien zijn er genoeg plekken om te ontspannen en actief te zijn, zoals parken en sportfaciliteiten.

De woningen

In Ringers vindt u verschillende soorten woningen, van hippe appartementen tot ruime gezinswoningen. Ze zijn verdeeld over drie wooncomplexen: de Bonbon, de Cacao en de Waaier. De gebouwen zijn een mix van industriële elementen van de oude fabriek en moderne architectuur. Elke woning is met zorg ontworpen en biedt veel comfort en luxe. Ze bieden ruime, lichte kamers, mooie keukens en badkamers, en grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht.

nieuwbouwproject ringers alkmaar

Groen wonen

Net als veel andere moderne nieuwbouwprojecten is er in Ringers veel aandacht voor duurzaam wonen in het groen. Op het gebied van duurzaamheid heeft Ringers verschillende maatregelen genomen om energie-efficiëntie en milieuvriendelijkheid te bevorderen.

Een van de meest opvallende kenmerken van Ringers is de hoeveelheid groen die in het gebied is verwerkt. Er zijn volop gemeenschappelijke tuinen, daktuinen en parken. Deze groene plekken zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit, bevorderen de biodiversiteit en zorgen voor een prettige woonomgeving. Met bomen, planten en waterpartijen voelt het hier echt natuurlijk aan, en bewoners hebben volop ruimte om te ontspannen en te genieten.

Duurzaamheid

Ringers heeft ook veel duurzame maatregelen genomen om energie te besparen en het milieu te helpen. De huizen zijn goed geïsoleerd en voorzien van energiezuinige installaties zoals warmtepompen en zonnepanelen. Dit helpt niet alleen om energie te besparen, maar zorgt ook voor lagere energiekosten voor de bewoners.

Regenwater wordt opgevangen en gebruikt om de groene ruimtes te bewateren, wat weer helpt om water te besparen. Er zijn ook oplaadpunten voor elektrische auto’s, wat het gebruik van milieuvriendelijke vervoersmiddelen aanmoedigt.

Daarnaast wordt bij de bouw gebruik gemaakt van duurzame materialen, waar mogelijk gerecycled en milieuvriendelijk. Dit vermindert niet alleen de impact op het milieu, maar zorgt ook voor gezondere woningen.

Bouw van start

De bouw van de eerste fase van Ringers is van start gegaan in mei 2024; tegelijk met de verkoop van de eerste fase van woningen. De tweede fase volgt snel. Verwachting is dat de woningen snel weg zijn, dus als u geïntereseerd bent kunt u het beste snel handelen. Wellicht heeft u al een woning op het oog en bent u aan het fantaseren over de inrichting? Overweeg dan uw prachtige nieuwe huis te combineren met een moderne gietvloer.

Burenkorting

Zo uniek als uw nieuwe woning straks is, zo uniek zijn de gietvloeren van Coatingvloer.nl ook. U kiest uit een eindeloos aantal soorten en kleuren gietvloeren, zodat er voor iedere smaak een optie is. Willen uw buren in Ringers straks ook graag een gietvloer? Dan kunt u samen korting krijgen op uw nieuwe vloer met onze aantrekkelijke burenkorting. Coatingvloer.nl zorgt voor projectbegeleiding op maat en heeft een uitstekend team van deskundige vloerleggers.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.