Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer burenkorting

Gietvloer burenkorting is een voordeel dat door Coatingvloer.nl geboden wordt en waar vooral vaak gebruik van wordt gemaakt bij nieuwbouwprojecten. Er kan een scherpe korting op de prijs worden verstrekt als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen en voor een gietvloer kiest en uw buren dat ook doen. De hoogte …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer burenkorting

Gietvloer burenkorting is een voordeel dat door Coatingvloer.nl geboden wordt en waar vooral vaak gebruik van wordt gemaakt bij nieuwbouwprojecten. Er kan een scherpe korting op de prijs worden verstrekt als u in een nieuwbouwwoning gaat wonen en voor een gietvloer kiest en uw buren dat ook doen. De hoogte van de gietvloer burenkorting is bovendien ook nog eens oplopend. Op deze manier kan nog meer voordeel verkregen worden.

Oplopende gietvloer burenkorting

De gietvloeren burenkorting is oplopend. Dat houdt in dat als er meer buren meedoen de gietvloeren burenkorting verder oploopt. De combikorting heeft namelijk betrekking op het totaal aan m2 meters dat er aan vloer wordt aangebracht. Des te meer buren voor een gietvloer kiezen des te hoger de korting wordt. Er is dan simpelweg sprake van een toenemend oppervlak. Indien er bijvoorbeeld een korting van 20 procent wordt verstrekt bij een totaal aantal van 250 m2 dan kan de korting bij een totaal aan 500 m2 zomaar oplopen tot 31 procent. U ziet dat het verschil in korting toeneemt naarmate het project groter wordt.

Geldigheid gietvloer burenkorting

Het gaat hier onder meer om de PU Gietvloer Green Line Buren kunnen uiteraard elk een andere kleur kiezen, zodat wat dat betreft met de persoonlijke voorkeur voor een kleur rekening gehouden kan worden. Het is wel belangrijk om voor de gietvloer burenkorting in aanmerking te komen deze in dezelfde week worden aangebracht.

Hoe profiteer ik van deze gietvloer aanbieding?

U vraagt vrijblijvend per adres een begroting bij ons aan. Zodra u deze heeft ontvangen, verwelkomen we u graag in onze showroom te Amsterdam. We maken samen met u per telefoon of e-mail een afspraak. Natuurlijk hoeft u niet samen met uw buren eenzelfde afspraak te maken.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.