Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Waarom coatingvloeren in de retail zo populair zijn

Coatingvloeren winnen snel aan populariteit in de retailwereld, en dat is niet zonder reden. Deze vloeren bieden een unieke combinatie van duurzaamheid, esthetiek en praktisch gemak, wat ze ideaal maakt voor gebruik in winkelpanden. Laten we eens dieper ingaan op waarom een coatingvloer een uitstekende keuze is voor uw winkel.

Klantbeleving

In de retail draait alles om de klantbeleving. Een aantrekkelijke, comfortabele en schone winkelomgeving kan de verkoopcijfers aanzienlijk verhogen. Coatingvloeren dragen hieraan bij door een strakke, moderne uitstraling te bieden die klanten aanspreekt.

Coatingvloeren zijn beschikbaar in een breed scala aan kleuren en afwerkingen, waardoor u de vloer perfect kunt afstemmen op de stijl en sfeer van uw winkel. Of u nu een industriële look met een betonlook gietvloer wilt creëren of een levendige, kleurrijke omgeving, er is altijd een passende optie.

Duurzaam en milieubewust

Duurzaamheid is een sleutelwoord, zo ook in de retail. Steeds meer consumenten letten op milieuvriendelijke aspecten van bedrijven en kiezen bewust voor winkels die dit aspect serieus nemen. Coatingvloeren zijn een duurzame keuze op meerdere fronten. Ze zijn dun en dus te realiseren met minder materiaal, wat weer zorgt voor minder afval. Bovendien zijn ze zeer slijtvast en gaan ze jaren mee, wat betekent dat u minder vaak hoeft te investeren in vervanging.

Eenvoudig schoonmaken

Een nette winkel is ontzettend belangrijk voor die eerdergenoemde klantbeleving. Coatingvloeren zijn naadloos en gemakkelijk schoon te maken, wat zorgt voor een hygiënische omgeving. Vuil en stof hebben geen kans om zich in voegen op te hopen en de vloer is snel te dweilen. Dit is vooral handig in winkels waar hygiëne van groot belang is, zoals supermarkten.

Comfort is ook belangrijk

Naast uitstraling en duurzaamheid bieden coatingvloeren ook een hoog comfortniveau. Ze zijn vaak licht verend, wat prettig is voor zowel klanten als personeel die lange tijd op de vloer doorbrengen. Bovendien kunnen deze vloeren worden afgewerkt met een antisliplaag voor extra veiligheid, bijvoorbeeld bij nat weer.

Kosten versus baten

Investeren in een coatingvloer is niet niks. Toch is dit type vloer vaak op lange termijn voordeliger dan andere vloeren. De lange levensduur en het lage onderhoud zorgen ervoor dat u minder snel hoeft te investeren in reparaties of vervangingen.

Nog een pluspunt van dit type vloer: coatingvloeren zijn in principe geschikt voor elk soort winkel. Of u nu een kledingwinkel, supermarkt, bakkerij, autoshowroom of elektronicazaak heeft, er is altijd een coatingvloer die aan uw specifieke eisen voldoet. De flexibiliteit in ontwerp en afwerking maakt deze vloeren een ideale keuze voor diverse retailomgevingen.

Hulp nodig in uw keuze?

Bij Coatingvloer.nl begrijpen we dat elke winkel uniek is. Daarom bieden wij uitgebreid advies om u te helpen de juiste vloer te kiezen. Een vloer die perfect aansluit bij uw behoeften en prijs. Neem vandaag nog contact op met Coatingvloer.nl voor meer informatie en ontdek hoe wij uw winkelpand kunnen transformeren met een prachtige, duurzame coatingvloer.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.