Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook heef teen extra bijzondere uitstraling. Die is industrieel, stoer en robuust. Toch hoeft deze uitstraling niet altijd de standaard te zijn. Het gemêleerde effect kan namelijk ook voor een andere sfeer en uitstraling zorgen. Het is maar net voor welke kleurtinten er wordt gekozen en wat de mate van levendigheid die door het aanbrengen van gemengde tinten ontstaat. Als u een wat meer warmere en natuurlijke sfeer wenst te creëren met een gietvloer betonlook is dat mogelijk.

Gietvloer betonlook voor woning en bedrijf

Een gietvloer betonlook is geschikt voor woningen en voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor organisaties en instellingen die op zoek zijn naar een originele vloer. De originaliteit kan van belang zijn, maar er wordt doorgaans ook waarde gehecht aan het comfort en gemak dat een gietvloer betonlook te bieden heeft. Daar wordt ook aan tegemoet gekozen als u de keuze voor deze vloer maakt. Coatingvloer.nl kan de vloer bovendien voor uw woning of bedrijf geheel naar wens samenstellen.

Voordelen gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook zorgt ervoor dat u van meerdere voordelen profiteert. De vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. De vloer is vloeistofdicht en kent geen naden. Dat biedt weer voordelen vanuit hygiënisch oogpunt. De gietvloer betonlook is verder onderhoudsvriendelijk, voelt comfortabel en warm aan en is geschikt om te combineren met verwarming onder de vloer. Kiest u voor de combi met vloerverwarming dan kunt realiseren wij zowel de verwarming als de vloer.

Kleur en afwerking van gietvloer betonlook

De kleur en afwerking van een gietvloer betonlook kan naar wens gerealiseerd worden. De vloer dempt op zich al veel geluid, maar het is bijvoorbeeld mogelijk een extra geluiddempende laag aan te brengen. Of de gietvloer betonlook antislip uit te voeren. U kunt meer te weten komen over de mogelijkheden door een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. U kunt ook direct online een offerte aanvragen voor een gietvloer betonlook.

Vrijblijvende offerte

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan