Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook heef teen extra bijzondere uitstraling. Die is industrieel, stoer en robuust. Toch hoeft deze uitstraling niet altijd de standaard te zijn. Het gemêleerde effect kan namelijk ook voor een andere sfeer en uitstraling zorgen. Het is maar net voor welke kleurtinten er wordt gekozen en wat de …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook heef teen extra bijzondere uitstraling. Die is industrieel, stoer en robuust. Toch hoeft deze uitstraling niet altijd de standaard te zijn. Het gemêleerde effect kan namelijk ook voor een andere sfeer en uitstraling zorgen. Het is maar net voor welke kleurtinten er wordt gekozen en wat de mate van levendigheid die door het aanbrengen van gemengde tinten ontstaat. Als u een wat meer warmere en natuurlijke sfeer wenst te creëren met een gietvloer betonlook is dat mogelijk.

Gietvloer betonlook voor woning en bedrijf

Een gietvloer betonlook is geschikt voor woningen en voor bedrijven, maar bijvoorbeeld ook voor organisaties en instellingen die op zoek zijn naar een originele vloer. De originaliteit kan van belang zijn, maar er wordt doorgaans ook waarde gehecht aan het comfort en gemak dat een gietvloer betonlook te bieden heeft. Daar wordt ook aan tegemoet gekozen als u de keuze voor deze vloer maakt. Coatingvloer.nl kan de vloer bovendien voor uw woning of bedrijf geheel naar wens samenstellen.

betonlook gietvloer

Voordelen gietvloer betonlook

Een gietvloer betonlook zorgt ervoor dat u van meerdere voordelen profiteert. De vloer is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. De vloer is vloeistofdicht en kent geen naden. Dat biedt weer voordelen vanuit hygiënisch oogpunt. De gietvloer betonlook is verder onderhoudsvriendelijk, voelt comfortabel en warm aan en is geschikt om te combineren met verwarming onder de vloer. Kiest u voor de combi met vloerverwarming dan kunt realiseren wij zowel de verwarming als de vloer.

Kleur en afwerking van gietvloer betonlook

De kleur en afwerking van een gietvloer betonlook kan naar wens gerealiseerd worden. De vloer dempt op zich al veel geluid, maar het is bijvoorbeeld mogelijk een extra geluiddempende laag aan te brengen. Of de gietvloer betonlook antislip uit te voeren. U kunt meer te weten komen over de mogelijkheden door een afspraak te maken en naar onze showroom te komen. U kunt ook direct online een offerte aanvragen voor een gietvloer betonlook.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.