Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een duurzaam interieur

Duurzame gietvloer

Wanneer je verhuist of je het interieur van je woning verandert wil je graag dat je nieuwe interieur lang mee gaat. Dit scheelt je namelijk in de toekomst geld en tijd. De duurzaamheid van een interieur is een steeds meer voorkomende eis. Want een duurzaam interieur is ook milieuvriendelijk. Dit zijn verschillende opties voor een duurzaam interieur in huis:

1. Duurzame wandafwerking

Er zijn veel soorten duurzame wandafwerking. Tegels gaan erg lang mee en zijn erg slijtvast. Er zijn onwijs veel verschillende soorten tegels op de markt. Vooral voor in de badkamer en in de keuken zijn tegels een goede en duurzame keuze. Maar ook een muur die is afgewerkt met beton Cire is erg sterk en duurzaam. Dit materiaal is namelijk waterafstotend en hygiënisch. Wlil je toch voor behang kiezen? Kies dan eerder voor donkerdere kleuren omdat je hier minder snel vlekken op ziet. Zo hoef je het behang minder snel te vernieuwen. Nog een tip: hou bij een geverfde muur altijd een extra pot verf achter de hand zodat je bes-chadigingen en vlekken makkelijk van een nieuwe laag verf kunt voorzien. Zo blijft jouw muur jaren mooi.

2. Duurzame vloeren

Ook qua duurzame gietvloeren is er veel keuze. Zo is er het mooie woonbeton. Dit materiaal heeft dezelfde uitstraling als beton maar is veel duurzamer omdat het makkelijker schoon te houden is en erg sterk is. Voor een net andere uitstraling is een PU gietvloer green line een goede optie. Deze vloer is gemaakt van polyurethaan kunsthars wat erg comfortabel maar ook erg duurzaam is. Bij de ontwikkeling van de vloer is de CO2 beperkt tot een minimum zodat de vloer ook nog eens milieuvriendelijk is. Wil je je bestaande vloer sterker en duurzamer maken? Dan kan je een vloercoating over de vloer laten aanbrengen. Deze extra laag maakt de vloer veel sterker en zorgt ervoor dat de vloer jarenlang meegaat.

3. Duurzame meubels

Bij meubels is het vaak belangrijk om wat meer geld uit te geven aan goede kwaliteit. Zo zijn meubels die je zelf in elkaar moet zetten vaak geen duurzame keuzes.Een wat duurder kwalitatieve meubel kan je altijd als tweedehands doorverkopen wanneer deze niet meer bij je smaak past. Andersom is het ook mogelijk om tweedehands meubels te kopen van een goede kwaliteit. Deze meubels zijn al even meegegaan maar je kunt er nog jaren plezier van hebben.

4. Duurzame lampen

Er zijn momenteel erg veel duurzame lampen in vergelijking met jaren geleden. Erg populair is de led ver-lichting. Een led lamp verbruikt wel 90% procent minder energie dan een spaarlamp en gaat ook nog eens een lange tijd mee. Led lampen gaan met hun tijd mee, ze hebben al lang niet meer het nare koude witte licht dat je aan een ziekenhuis doet denken. De led lampen van nu hebben gezellig en warm licht. Een duurzame keuze dus!

Extra tip: Wil je na een paar jaar toch een ander interieur? Voorkom dan dat je onnodig van alles moet veranderen en pas je interieur aan door kleinere items als kussens, schilderijen en planten aan te passen. Ook het veranderen van gordijnen of een kleed kan al een totaal andere sfeer brengen in jouw interieur zonder dat je grote veranderingen hoeft aan te brengen.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan