Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

SpaarneBuiten met prachtige woningen voorzien van gietvloeren

SpaarneBuiten ligt tegenover het oude centrum van Spaarndam. Dit nieuwbouwproject wordt in meerdere fasen gerealiseerd. Het woningaanbod is afwisselend en de woonwijk ligt in een landelijke en waterrijke omgeving. Er wordt een woonplek gecreëerd die nooit verveelt. In de omgeving zijn er zowel aantrekkelijke recreatiegebieden als steden beschikbaar. Het centrum van Amsterdam ligt bijvoorbeeld op twintig minuten afstand. Het centrum van Haarlem is al binnen tien minuten te bereiken. De woningen en appartementen worden in een aantrekkelijke stijl gebouwd en voor het interieur hebben de eigenaren de vrije keuze om de inrichting te bepalen.

Het bepalen van de inrichting kan uiteraard het beste bij de basis beginnen. Dat is de vloer waarop de rest van het interieur kan worden aangepast. Gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn bij uitstek geschikt om toe te passen in de woningen en appartementen van SpaarneBuiten. Een gietvloer verveelt door de originele uitstraling namelijk nooit en bovendien wordt optimaal comfort en gemak geboden. De naadloze vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Het licht elastische effect zorgt ervoor dat er een aangename tred ontstaat en heel prettig is ook dat de warmte uit de omgeving wordt overgenomen. Wie meer warmte onder de voeten wenst, kan de keuze maken de gietvloer van Coatingvloer.nl te combineren met vloerverwarming.

De keuze bij Coatingvloer.nl is overigens groter dan alleen het aanbod van gietvloeren die in een kleur naar keuze worden aangelegd. Woonbeton is bijvoorbeeld bijzonder stijlvol en origineel, maar dat geldt ook voor de betonlook vloeren en voor de designbetonvloeren. Zo is er voor iedere woning en appartement in SpaarneBuiten een ideale vloer beschikbaar. Burenkorting is van toepassing op het moment dat er meerdere eigenaren besluiten om met Coatingvloer.nl in zee te gaan. Dat levert een aantrekkelijke korting op de toch al betaalbare prijs op. Verder is het zo dat er aan individuele eigenaren uiteraard van begin tot eind projectbegeleiding op maat wordt geboden.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.