Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

SpaarneBuiten met prachtige woningen voorzien van gietvloeren

SpaarneBuiten ligt tegenover het oude centrum van Spaarndam. Dit nieuwbouwproject wordt in meerdere fasen gerealiseerd. Het woningaanbod is afwisselend en de woonwijk ligt in een landelijke en waterrijke omgeving. Er wordt een woonplek gecreëerd die nooit verveelt. In de omgeving zijn er zowel aantrekkelijke recreatiegebieden als steden beschikbaar. Het centrum van Amsterdam ligt bijvoorbeeld op twintig minuten afstand. Het centrum van Haarlem is al binnen tien minuten te bereiken. De woningen en appartementen worden in een aantrekkelijke stijl gebouwd en voor het interieur hebben de eigenaren de vrije keuze om de inrichting te bepalen.

gietvloer project Spaarnbuiten

Het bepalen van de inrichting kan uiteraard het beste bij de basis beginnen. Dat is de vloer waarop de rest van het interieur kan worden aangepast. Gietvloeren van Coatingvloer.nl zijn bij uitstek geschikt om toe te passen in de woningen en appartementen van SpaarneBuiten. Een gietvloer verveelt door de originele uitstraling namelijk nooit en bovendien wordt optimaal comfort en gemak geboden. De naadloze vloeren zijn slijtvast, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Het licht elastische effect zorgt ervoor dat er een aangename tred ontstaat en heel prettig is ook dat de warmte uit de omgeving wordt overgenomen. Wie meer warmte onder de voeten wenst, kan de keuze maken de gietvloer van Coatingvloer.nl te combineren met vloerverwarming.

gietvloer project Spaarnbuiten

De keuze bij Coatingvloer.nl is overigens groter dan alleen het aanbod van gietvloeren die in een kleur naar keuze worden aangelegd. Woonbeton is bijvoorbeeld bijzonder stijlvol en origineel, maar dat geldt ook voor de betonlook vloeren en voor de designbetonvloeren. Zo is er voor iedere woning en appartement in SpaarneBuiten een ideale vloer beschikbaar. Burenkorting is van toepassing op het moment dat er meerdere eigenaren besluiten om met Coatingvloer.nl in zee te gaan. Dat levert een aantrekkelijke korting op de toch al betaalbare prijs op. Verder is het zo dat er aan individuele eigenaren uiteraard van begin tot eind projectbegeleiding op maat wordt geboden.

gietvloer project Spaarnbuiten
Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.